Авторитетното испанско издание Mundo Deportivo не спести комплиментите си към

...
Авторитетното испанско издание Mundo Deportivo не спести комплиментите си към
Коментари Харесай

В Барселона спокойни, че са намерили новия Меси

Авторитетното испанско издание Mundo Deportivo не спести комплиментите си към 19-годишната перла на Барселона - Педри. Медията показва, че наличието му в халфовата линия дава на каталунците впечатляващ престиж.

Откакто Педри стана титуляр, откакто бе навън 4 месеца поради травма, " лос кулес " не са изгубили мач в шампионата. Зимните попълнения дадоха на тима повече офанзивна мощност и дълбочина в състава, само че появяването на младия халф запечатва футболния модел на Шави.

Този тим на Барса е доста конкурентен и треньорът има доста общо с това, само че също и Педри, чието име бе скандирано от почитателите на „ Ноу Камп “. Той е кадърен освен да вкара страховит гол, само че и да бъде стабилен в разиграването и да пресира мощно. Педри бе определен от медиите за най-хубав състезател на Барселона през предишния сезон и е доста евентуално още веднъж да вземе тази премия.

Заключението на изданието е, че Педри, по сходство на Лео Меси преди него, има дарбата да бъде диригент на оркестъра, тази изключителна привилегия да задава звук в играта на тима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР