Авторитетният пулмолог д-р Александър Симидчиев ще е сред кандидат-депутатите на

...
Авторитетният пулмолог д-р Александър Симидчиев ще е сред кандидат-депутатите на
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев и Вилдан Байрямова ще водят листи на Демократична България

Авторитетният пулмолог доктор Александър Симидчиев ще е измежду кандидат-депутатите на " Демократична България " (ДБ). Неотдавна той заяви, че ще се включи в изборите, само че без да посочи от коя политическа мощ го е поканила. Очаква се доктор Симидчиев да оглави листата на обединяването в София -област. Друга изненада е кандидатурата на журналистката Вилдан Байрямова , която ще е лидер на " Демократична България " в Кърджали.

Съпредседателят на " Демократична България " и ръководител на " Да, България " Христо Иванов влиза в пряк конфликт с премиера Бойко Борисов и водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. И тримата са водачи в столичния 25-и МИР както и в Пловдив.

Другият съпредседател на Демократична България - Атанас Атанасо в (лидер на ДСБ) ще е лидер в 23 МИР София и в Благоевград. Единият от лидерте на " Зелено придвижване ", което също е част от обединяването, Владислав Панев, ще е първи в листите в 24 МИР София и в Шумен. Другият ръководител на " Зелено придвижване " – Борислав Сандов , ще е първи в Смолян и втори в 25 МИР София.

В Бургас листата на Демократична България ще поведе Ивайло Мирчев ( " Да, България " ), който през лятото взе участие в акцията при морския сарай на Ахмед Доган. В Сливен ще води локалният водач на ДСБ Димитър Сяров .

Във Варна лидер на листата е музикантът Стоян Михалев , който е част от ДСБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР