Авторитетната медийна агенция PHD, част от Omnicom Media Group, бе

...
Авторитетната медийна агенция PHD, част от Omnicom Media Group, бе
Коментари Харесай

PHD е обявена за Медийна мрежа на Европа, Близкия изток и Африка в наградите на сп. Campaign за 2021 г.

Авторитетната медийна организация PHD, част от Omnicom Media Group, бе удостоена с оценката Медийна мрежа на Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA Media Network of the Year) от международното бизнес списание Campaign. Наградите отразяват значимия растеж на бизнеса, в това число спечелването на международното медийно обмисляне и пазаруване за DIAGEO; развиването на продуктови и обслужващи решения, предлагани от платформата за стратегическо обмисляне и оптимизация на ресурсите в партньорство с клиента - Omni Studio; а по този начин също и уговорката на PHD към поддръжката и развиването на гениите.

PHD участва на българския пазар от 2013 година като част от най-голямата и най-награждавана информационна група в България – DDB Group. Агенциите от групата ръководят най-големите медийни размери на локалния пазар, съгласно данни от 2018 година на френската компания RECMA, следяща активността на световната медийно-агенционната промишленост. PHD България има необятно и разнообразно портфолио от клиенти, като 80% и топ 5 от тях са извоювани от нея местни марки, коeто я слага преди всичко по привлечени локални клиенти. PHD България е организация за цялостно медийно обслужване, предлагаща стратегическо консултиране, медийно обмисляне и закупуване, в композиция със изчерпателен разбор на конкуренцията и потребителското държание. Клиенти на PHD България са Lidl, Telenor, EVN, Aroma, Diageo, EKO, Skoda, LG, Groupama и други.

В коментар за постигнатия триумф Philippa Brown, Главен изпълнителен шеф на PHD Worldwide сподели, “Гордея се с екипите на PHD в целия район и с всичко, което постигнахме в тази година на провокации. Това самопризнание се дължи на гения, който PHD сплотява и близкото съдействие с нашите клиенти и сътрудници. Споделяме тази премия с всички тях, в символ на благодарност за опциите, които ни предоставиха, с цел да дадем най-хубавото от себе си и реализираме значими резултати.”

Основаната през 1990 година в Лондон организация през днешния ден обгръща 100 офиса в 74 страни.

PHD e пионер на стратегическото и изобретателно медийно обмисляне, а през днешния ден съществува, с цел да поддържа своите клиенти в напъните им да надскочат своите съперници в постигането на непропорционално висок напредък. По света организацията съставлява компании като Diageo, Volkswagen Group, HSBC, HP, LG, Lindt, ManoMano, McCain, Oatly!, Sainsbury’s, SC Johnson, Stars Group, Unilever, Warner Bros, VF Group, Aldi, Arla и доста други.

Списание Campaign връчва своите награди Медийна мрежа на Европа, Близкия изток и Африка (EMEA Network of the Year) от три години. PHD завоюва EMEA Network of the Year още през първата година, бе измежду финалистите през предходната година и още веднъж завоюва влиятелната премия в този момент. Наградите на списание Campaign за организации на годината се дават за мощна лидерска позиция, креативност и нововъведения, извънредно показване на нов бизнес, развиване на гении и принос към промишлеността.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР