Авторитетната лаборатория за оценка и сравнение камерите на смартфоните DxOmark

...
Авторитетната лаборатория за оценка и сравнение камерите на смартфоните DxOmark
Коментари Харесай

Камерата на Galaxy S9+ бе призната за най-добрата в света

Авторитетната лаборатория за оценка и съпоставяне камерите на смарт телефоните DxOmark съобщи, че Samsung Galaxy S9+ е смарт телефонът с най-хубави камери в света.
Galaxy S9+ сподели феноменалните към сегашен ден 99 точки – 104 точки при проби на фотоси и 91 точки за опциите за запис на видео.

Предишният връх бе на флагманския Гугъл Pixel 2 с 98 точки, следван от Apple iPhone X и Huawei Mate 10 Pro с идентичен брой точки – 97.



Основният плюс на Galaxy S9+ при правене на фотоси, експертите на DxOmark показаха напълно ниското равнище на звук при всевъзможни условия, високата подробност при правене на снимки в пространства, извънредно бързата и точна система за автоматизирано фокусиране, верните цветове и доста положителното качество на фотографиите при потреблението на 4х нарастването.



При снимането на видео, главните достолепия на Galaxy S9+ са ярките цветове, бързото фокусиране на другите обекти, качествената стабилизация на видеото и бързата промяна на експонацията.

Да си напомним, че Galaxy S9 и Galaxy S9+ имат корпуси от закалено стъкло, екрани с резолюция 5,8 и 6,2 инча, мощен хардуер и акумулатори с потенциал 3000 и 3500 mAh. Резолюцията на главната камера е 12 мегапиксела, като нейната бленда е променлива.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР