Авторите на шоуто Стани богат“ (оригиналното название на формата е Кой

...
Авторите на шоуто Стани богат“ (оригиналното название на формата е
Кой
Коментари Харесай

Разкриха една от големите тайни на „Стани богат“

Авторите на шоуто „ Стани богат “ (оригиналното наименование на формата е
Кой желае да стане милионер? “) обичат да основават конспирация и да държат публиката в напрежение. Наскоро обаче почитателите схванаха отговора на един от най-честите въпроси по отношение на шоуто.

В продължение на 23 години „ Стани богат “ се излъчва в разнообразни страни, което потвърждава известността му измежду феновете. В мрежата можете да намерите разногласия сред почитателите на плана по отношение на това дали водещият знае отговорите на въпросите авансово.

На мнозина им се коства, че намеците, които участниците получават от него, постоянно звучат като че ли всичко му е известно авансово.

Оказа се обаче, че за водещия отговорите също са изненада, както и за госта на стола на благосъстоянието и той също до последно не знае какъв ще е резултатът. Водещият получава информация едвам в последния миг.

Така създателите на риалитито заобикалят риска водещият на предаването да подсказва. Освен това, с цел да не може гостът да познае отговора, гледайки реакцията на присъстващите, феновете в залата са оградени от ярка светлина, през която е невероятно да се видят лицата им.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР