Авторите Боряна Богданова, Ангел Марчев, Владимир Заков, Денис Стефаннов и

...
Авторите Боряна Богданова, Ангел Марчев, Владимир Заков, Денис Стефаннов и
Коментари Харесай

Научен екип на Стопански факултет публикува статия разглеждаща прогнозирането на замърсяването на въздуха по геолокации в София

Авторите Боряна Богданова, Ангел Марчев, Владимир Заков, Денис Стефаннов и Кирил Генов разгласиха труд в IFAC-PapersOnLine, представящ обща рамка за разбор и прогнозиране на замърсяването на въздуха в град София.

За задачите на своя труд, създателите употребяват знака за замърсяване на въздуха тънък прахуляк PM10, който е измежду най-често превишаваните в столичния град. Стъпвайки на съществуващи научни писания и данни предоставени от станции на Столична община, Изпълнителна агенция по околна среда и гражданската мрежа airsofia.info построяват своя планиран модел въведен методологична рамка.

Публикуваният теоретичен труд се осъществя в границите на план INNOAIR, чиято съществена цел е възстановяване качеството на въздуха в София, посредством въвеждане на композиция от сложни ограничения, измежду които градски превоз при поискване, зелени коридори, такса запушване и нискоемисионни зони.

Публикацията е достъпна .
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР