Автори на музика, текст и музикални продуценти от 5 държави

...
Автори на музика, текст и музикални продуценти от 5 държави
Коментари Харесай

Екипи от 5 държави създават песни за Евровизия в Приморско по време на Primorsko Creative Camp

Автори на музика, текст и музикални продуценти от 5 страни работят от 10 дни в Приморско по основаването на евентуални песни за Евровизия. Морският град е хазаин на интернационалния лагер " Primorsko Creative Camp 2021 ". Освен представители на музикалния бизнес, събитието събира на едно място и експерти в региона на киното, малкия екран, танцовото изкуство и връзките от България и Европа.
Креативният лагер беше открит с два огромни концерта в морския град - на откритата сцена до Община Приморско и на лятната сцена на Forest Beach Resort. Българският представител на Евровизия 2020 и 2021 Виктория беше хазаин и на двете събития, където изпя освен шлагерите си от Евровизия " Tears Getting Sober " и " Growing Up is Getting Old ", само че и песни от първия си албум " A Little Dramatic ".

Виктория също ще се включи в процеса по основаване на песни за Евровизия, само че за други актьори, които можем да забележим на сцената на състезанието в бъдеще. Талантливата българка, която с изключение на певица е още и създател на музика и текст, ще работи с екипи от Нидерландия и Англия. Събитието ще продължи до 22 август.
Международният изобретателен лагер " Primorsko Creative Camp 2021 " се провежда от музикалната компания Ligna Studios и от ентъртейнмънт консултантската компания Entiendo. Събитието се организира с поддръжката на Община Приморско и хотел Forest Beach Resort.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР