Автори на кражби на луксозни стоки от търговската мрежа са

...
Автори на кражби на луксозни стоки от търговската мрежа са
Коментари Харесай

Пловдивчанин краде уиски за 600 лв. бутилката, продава го онлайн

Автори на обири на първокласни артикули от комерсиалната мрежа са разкрити от чиновниците на реда в Пловдив, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

След бързи и професионални дейности през вчерашния ден служители на реда от Шесто районно управление (на МВР) арестували 32-годишен престъпно проявен и осъждан мъж, откраднал две бутилки марково уиски от хипермаркет на бул. „ Санкт Петербург ". Според добитата информация в края на предишния месец той изнесъл от комерсиалния обект продуктите на обща стойност над 1200 лв., премахвайки чиповете с алармите им. При претършуване в дома му са открити въпросните две бутилки. Иззети са и още четири с сходно наличие и на висока цена, чийто генезис и метод на придобиване следва да бъде обяснен. В хода на следствието са събрани доказателства, че мъжът предложил скъпоструващия алкохол за онлайн продажба.

Междувременно в Четвърто районно управление (на МВР) попаднала 25-годишна жена, отмъкнала два чифта слънчеви очила от профилиран магазин на ул. „ Отец Паисий ". В дирите й криминалистите влезнали след незабавна реакция на сигнала за похищението на стойност към 1500 лв.. Задържаната е с голям брой регистрации в полицията за закононарушения от този тип. Пред проверяващите тя направила признания, а откраднатите движимости са конфискувани и приобщени към материалите по досъдебното произвеждане. Работата по документирането на двата случая продължава под наблюдението на Районна прокуратура – Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР