Авторът на романите от поредицата за Хари Потър Дж. К.

...
Авторът на романите от поредицата за Хари Потър Дж. К.
Коментари Харесай

Джъд Лоу за липсващата хомосексуална история във Фантастични животни

Авторът на романите от поредицата за Хари Потър Дж. К. Роулинг, която написа и сюжета за филмите " Фантастични животни ", още преди 10 години удостовери, че Дъмбълдор е хомосексуален облик.

Тя показа, че точно в интервала, който режисьорът Дейвид Йейтс преглежда в новия филм " Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд ", Дъмбълдор е сантиментално забъркан с магьосника противник Гелърт Гриндавалд.

По-рано тази година Дейвид Йейтс се изправи пред рецензии, откакто разкри, че сексуалността на Дъмбълдор няма да бъде показана в продължението.

Джъд Лоу в този момент разисква за какво Дъмбълдор няма да бъде " категорично " показан като гей в новата част на " Фантастичните животни ".

Лоу, който играе по-младия Дъмбълдор в идния филм, е запитан за мнението му, обвързвано с мненията на Йейтс. Актьорът показа пред Entertainment Weekly, че " нашата половост не ни дефинира безусловно " и сподели, че героят е " многостранен ".

Според Лоу обаче този аспект от характера на Дъмбълдор може да бъде прегледан в продълженията от поредицата. Той прибавя, че има " още доста да забележим " от позиция на историята на Дъмбълдор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР