Авторът на романа Недра“ ще гостува в Асеновград. На 12

...
Авторът на романа Недра“ ще гостува в Асеновград. На 12
Коментари Харесай

Авторът на романа „Недра“ ще гостува в Асеновград

Авторът на романа „ Недра “ ще гостува в Асеновград . На 12 април от 18:00 часа в Градската библиотека „ Паисий Хилендарски “ жителите ще могат да се срещнат с известния публицист Радослав Гизгинджиев .  

Той е създател бестселърите „ Рай “, „ Повече от обич “ и „ Лепири “. Сега Гизгинджиев ще показа своя нов разказ „ Недра “ в две елементи („ Недра: Пропукване “ и „ Недра: Потапяне “).

„ Има истории, които преобразяват действителността. Истории, които ни намират в точния миг, с цел да се свържат с нас. Има закон на случайността, наименуван „ Синхроничност “. Онова, което виждаме към себе си, е личната ни душа. Има думи, които пропукват недрата, с цел да влезе светлина в най-тайнствените дълбини. А там се крият множеството ни лица. Здравей, Непознат! През пъпната шнур на твоята душа ти ще се срещнеш нескрито със себе си. Чакам те в Гая… ”

С тези проникновени и проницателни думи – част от романа – създателят ще потопи феновете и читателите в дълбините на „ Недра “ и непроменяемо ще остави следа в сърцата на присъстващите.

Определян като един от най-провокативните и четени модерни български публицист и, Радослав Гизгинджиев е взел присъединяване в доста взаимни планове с именити създатели в региона на фотографията, скулптурата и изобразителното изкуство. Зад гърба си има режисирани филми, пиеси и музикални видеа . Бил е жури в най-големия книжовен конкурс у нас. Завършил е българска лингвистика във Великотърновския университет и кинорежисура – в класа на Дочо Боджаков в София.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР