Авторът на мемоарите на принц Хари - Джон Джоузеф Моринджър,

...
Авторът на мемоарите на принц Хари - Джон Джоузеф Моринджър,
Коментари Харесай

Изповедта на човека, който написа мемоарите на Хари: С принца често спорехме. Меган ми носеше храна

Авторът на записките на принц Хари - Джон Джоузеф Моринджър, разкри, че работата по книгата на херцога на Съсекс " Резервният " не е била по никакъв начин лека.

 

В материал за New Yorker той споделя кои са били най-тежките му моменти, до момента в който е работил по записките. " Бях нервиран от принц Хари ", написа Моринджър, припомняйки си един изключително под напрежение диалог, извършен в 2 ч. през нощта.  " Главата ми бучеше, челюстта ми беше стисната и започнах да покачвам глас. "  

 

Нещата сред двамата станали толкоз напрегнати, че 58-годишният публицист и публицист си помислил, че може да бъде уволнен от плана. Джей написа, че присъединяване му довело и до навлизане на фотографи и публицисти в персоналното му пространство. В публикация от първо лице за изданието Джей Ар разяснява, че се е съгласил да помогне, тъй като " просто е харесвал този човек ", написа в. " Guardian ".

 

Джей също е изгубил майка си, тъкмо заради тази причина е сметнал, че имат сходства с Хари. 

 

Колкото до написването на книгата той споделя, че двамата са имали срещи в Zoom по време на пандемията. Освен срещите в платформата, с Хари са поддържали контакт " непрекъснато ". Когато рестриктивните мерки от Covid-19 падат, създателят и публицист отива да живее за малко в ранчото на двойката в Монтесито.

 

" Мегaн и Арчи ме посещаваха по време на следобедните си разходки. Тя постоянно ми носеше подноси с храна и сладкиши ", споделя toj.

 

" Резервният " се трансформира в най-бързо продаваната нехудожествена книга на всички времена. Успехът ѝ довежда и до трескаво медийно внимание и Моринджър споделя, че папараци и кореспонденти стартират да навлизат в персоналния му живот, наблюдават го с колата му, появяват се пред детската градина на сина му и шпионират в дома му.

 

" Погледнах нагоре и видях женско лице на прозореца ми. Като в сън отидох до прозореца и попитах: " Коя сте вие? ". През стъклото тя прошепна: " Аз съм от Mail on Sunday ", написа Dir. bg.

 

Джей споделя още, че около книгата доста неща се извъртат и изваждат отвън подтекста, което е довело до неговото неспокойствие.

 

" Добре пристигнал в моя свят, пич. До този миг Хари ме наричаше пич ", споделя Джей.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР