Авторът на изравнителния гол на Черно море срещу Славия Стефан

...
Авторът на изравнителния гол на Черно море срещу Славия Стефан
Коментари Харесай

Велев: Най-хубавото е, че не загубихме мача

Авторът на изравнителния гол на Черно море против Славия Стефан Велев бе удовлетворен от извоюваната късна точка на " Овча Купел ". Халфът се радва, че завърна в българския футбол с гол.

" Много значима точка за нас. Славия беше доста нападателен. Най-радостното е, че не се подадохме и удържахме най-после да създадем тъждество. Противопоставихме се добре на съперника, а хубавото е, че няма травми. Мисля, че най-позитивното е, че не загубихме мача. Радвам се, че се завърнах, и то с гол. Дано да продължа с попаденията, защото не въвеждам често”, сподели Велев.

" Работим в Черно море, упражнявам и когато реши треньорът, дано да се употребяват възможностите от играчите. Чакаме своя късмет – това е”, установи голмайсторът мача.

" Доста тежко беше за треньорите след пандемията. Трудно направихме подготовката, само че ни би трябвало повече време. Има какво да работим и ми се желае да имаме триумф. Отборът на Славия е по-агресивен от моя престой. Тимът има положителни футболисти, има капацитет. Филип Кръстев е страховит и желая да се развива добра посока”, приключи Стефан Велев.
efbet Лига 1 кръг, неделя 9 август  Славия 1:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР