Автор: Владислав Наков. Следвайте Гласове в Министърът на външните работи

...
Автор: Владислав Наков. Следвайте Гласове в Министърът на външните работи
Коментари Харесай

Сиярто за Шенген и ветото над България: Къде са професионалните плямпачи, притеснени за единството на ЕС

Автор: Владислав Наков. Следвайте " Гласове " в
Министърът на външните работи на Унгария Петер Сиярто разяснява ветото, наложено на България и Румъния по пътя към Шенген:

“Вчера страните членки на Европейски Съюз гласоподаваха в Брюксел присъединението на Хърватия, Румъния и България към Шенгенското пространство. Хърватия беше призната, само че Румъния и България не могат да се причислят, макар че и двете страни го заслужават, тъй като настойчиво пазят границите си и направиха доста за ограничение на незаконната миграция.
Тогава за какво не можаха да се причислят? Ами тъй като две страни членка - Австрия и Холандия - постановиха несъгласие на присъединението им. Всички останали го поддържаха.
Къде са в този момент професионалните плямпачи, обезпокоените за единството на Европейски Съюз, евродепутатите, които желаят да отстранен единомислещото взимане на решения, къде са хленчещите публицисти от демократичния мейнстрийм, къде са брюкселските бюрократи, министрите от демократичните държавни управления?!?

Нека съпоставим това настоящо безмълвие с шума, който съпътства всяка една унгарска национална позиция в полемиките в Брюксел.
Либералният мейнстрийм за следващ път разкри неизмеримото си двуличие: в случай че централноевропейска страна наложи несъгласие, това е краят на света, разрушение на европейското единение, само че в случай че западноевропейците наложат несъгласие, няма проблем... ”
10 Дек 2022224909 Дек 202246709 Дек 202252008 Дек 202260108 Дек 202241107 Дек 2022700КоментариВинету09 Дек 2022 13:00ч.
Този би трябвало да го вземем на лизинг за 1 год. в политиката.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати унгарците имат кураж, само че...09 Дек 2022 13:11ч.
Но зад унгарците стои Ватикана! Зад нас кой?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Харка- синът на вожда09 Дек 2022 13:39ч.
за какво единствено за една година се пита?:)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Викт09 Дек 2022 14:54ч.
откъс от Сталин: " А какъв брой батальона има папата? "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати унгарците имат кураж, само че... 09 Дек 2022 13:11ч.09 Дек 2022 14:55ч.
Откъде пък го измисли тоя Ватикан?! Не всички унгарците са католици - огромна част са калвинисти, т.е. протестанти. Унгарците имат кураж, тъй като доста добре знаят, че зад тях няма никой - с изключение на самата Унгария. А зад нас се е наредила цяла опашка... грижовници.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Все дървени булгаристански философи - налееш им ум, а те...09 Дек 2022 15:17ч.
" Откъде пък го измисли тоя Ватикан "... Ами тъкмо Ватикана стои зад Орбан. Затова си разрешават волности в Европейски Съюз, които нито немци, френци или.др. не си разрешават. Унгария е пилотен план на Ватикана. Унгария е авариен вид, проект В...когато НСР тръгне да се проваля ( с имунизациите, икономическата съсипия и джендеризма) да се предложи на масите по-приемлива опция. Ватикана не са цвете за мирисане, и там сатанизмът е пуснал дълбоки и остарели корени. Но просто това е обяснението. По-малкото зло. Унгария е прект на по-малкото зло.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати унгарците имат кураж, само че... 09 Дек 2022 13:11ч. Но зад унгарците стои Ватикана! Зад нас кой?09 Дек 2022 15:47ч.
Зад нас, в случай че имаме шанс, Турция. Да, до там ни докараха!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Наливате, тъй като сте лейка, нале?09 Дек 2022 15:48ч.
И, бидейки лейка, очевидно не сте дървена - като булгаристанските философи. Щом казвате обаче, че " просто това е обяснението ", значи е по този начин. Просто като обяснението Ви.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Анонимен робот09 Дек 2022 20:16ч.
Зад нас стоят единствено свалените ни гащи! Гьостерица или дреновица - избора е ваш!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати old_beggar09 Дек 2022 13:15ч.
............Виктор Орбан: „ На нас Брюксел не е ни шеф. Ние сме самостоятелна суверенна унгарска нация. Ние участваме в взаимни решения. Ако те не са подобаващи за нас, ние го споделяме. Ако те не ни харесват и можем да ги предотвратим, то тогава взаимно решение няма да се появи. “
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Либералният мейнстрийм за следващ път разкри неизмеримото си двуличие: в случай че централноевропейска страна наложи несъгласие, това е краят на света, разрушение на европейското единение, само че в случай че западноевропейците наложат несъгласие, няма проблем... ”09 Дек 2022 14:06ч.
Ценности, брат. Като приказвам, ще мълчиш, а като мълча - ще ме слушаш.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z09 Дек 2022 14:08ч.
Браво! Макар, че съм удовлетворен от резултата, въпреки всичко не е зле някой да им го навре в носа на киртаците!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мила от Марс09 Дек 2022 15:37ч.
Европейски Съюз искаше анулация на правото на несъгласие във връзка на нашето несъгласие за С. Македония - поради " евр.път на западните Балкани ", " евр. взаимност " и впрочем. Скъсаха се от старание да ни накарат да го отменим, без въобще да ги е грижа за същинските аргументи и учредения. Факт е, че и тогава, и в този момент са против нас. Отредили са ни място, което няма нищо общо с нашите ползи и нац. достолепие. Ясни са двойните стандарти и цинизма. Това, което е същински нетърпимо обаче е поддръжката, която имат от вътрешната страна, от страна на продажния демократичен бранш у нас, който с огромен кеф взе участие в бълг. оскърбление и съсипване.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Винету09 Дек 2022 16:04ч.
И тук приказваме за лакомия, изменничество и тъпота - черти от славянския темперамент.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Харка-синът на вожда09 Дек 2022 17:01ч.
" продажния демократичен бранш у нас, който с огромен кеф взе участие в бълг. оскърбление и съсипване ".Много просто, заплащат им тъкмо по тази причина.А не в случай че не е присъединяване в " бълг. оскърбление и съсипване ", просто с никаква друга работа няма да изкарат пари и то тия пари. Щото не стават за нищо. И заради тая причина са е гепили за огромните кинти и мачкат...Докато им се разрешава.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ташунко09 Дек 2022 17:15ч.
Фесовете в този конгрес са нежелани, както и дьонметата.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не сме единствено ние09 Дек 2022 18:12ч.
Продажният демократичен бранш на всички места работи срещу народа си, свеж образец от Холандия - министър работи ПРЯКО волята на Народното събрание: https://twitter.com/EvaVlaar/status/1600796334453555200
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мила от Марс09 Дек 2022 17:44ч.
До Винету: Това не са черти на славянския темперамент, продажници има на всички места, в това число в индианските племена.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Щерю09 Дек 2022 19:08ч.
Тези думи казани от унгарският министър трябваше, наложително трябваше да бъдат изречени от нашият президент, министър председател, министри, политици. Докато се появят такива на родна, българска територия ще бъдем унижавани, мачкани, подложени на обиди и неуважение, ще обект на насмешки. Между Хърватско и Словения има нерешени към момента териториални/гранични проблеми, само че и двете страни са в ЕН и Шенген!!! България за жалост още веднъж бе излъгани, подло изпързаляна. Спомнете си какви совалки имаше да ни убедят да пуснем Македония, какъв напън и обиди понесохме. Отстъпихме и се надяваме на ответен жест, само че двойния стандарт и така нататък европейска взаимност.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Анонимен робот09 Дек 2022 20:20ч.
И да не е сефте, Щерю?! Има една приказка на запад - първия път - позор за теб, втория път - за мен, третия - аз съм си отговорен щото съм глупак!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Веска10 Дек 2022 19:26ч.
Тези совалки тебе убедиха ли те, че северномакедонците би трябвало да бъдат позволени, тъй като милиони българи не бяха уверени. Но тяхното мнение не се взема поради от властниците в Министерски съвет, парлаамента и президентството. Про100киро чакаше да му гласоподават Министерски съвет и на другия ден се сграбчи и отпътува в северномакедония. Президентът на Република България също клекна, тъй като има приключени две хамерикански академии?+
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022174009 Дек 202228408 Дек 202258524 Sep 20223309
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР