Автор: tribune.bgОбщата листа на ПП/ДБ на евровота все още не

...
Автор: tribune.bgОбщата листа на ПП/ДБ на евровота все още не
Коментари Харесай

Война на преференции: Ще се избият ли ПП и ДБ вътре в листата за евродепутати?

Автор: tribune.bg

Общата листа на ПП/ДБ на евровота към момента не е подредена, само че напрежението сред претендентите на двете обединения към този момент е очевидно в обществените мрежи. За Демократична България се знае, че са извънредно мощни и дейни с преференциите и неведнъж се е случвало да реализират осезаеми разбърквания.

 

„ Политическа партия предизборно пускат платени реклами с опровержения на лъжите на сътрудниците си от Да, България с които дружно се явяват на изборите. Това е специфична PR тактика която се учи в 3ти курс в Харвард и единствено Найо Тицин и още 3ма индивида я знаят в България. Мафията си няма концепция с кой си има работа “. Това отбелязва Facebook консуматор с псевдонима Jesse Ma.

 

Според други, пропагандата е на„ ПродължавамеПромяната “срещу„ ДемократичнаБългария “.

„ Мислехте, че няма да видим рекламите, които бълва страницата, наречена „ Ние, смяната “? Която очевидно има за цел да притегли хората да гласоподават за претендентите на Политическа партия ВМЕСТО на Демократична България? Всяка обява им е спонсорирана, а през днешния ден имат и такава срещу претендента на Демократична България Елисавета Белобрадова “, пишат във Facebook групата „ Мишел от Съпротивата “.

Човек би си споделил - някой я е направил преднамерено, с цел да ги скара. Сега ще ви потвърдя за какво това не е по този начин.

1. Всеки пост е спонсориран и необятно споделян в стотици групи от цяла България, а страницата има и уеб страница. Някой влага задоволително изпитание и пари, с цел да " популяризира " видимо следните 4 претенденти на Политическа партия:

Никола Минчев

Даниел Лорер

Настимир Ананиев

Деница Симеонова.

2. Няколко фалшив профила споделят изявленията на страницата в голям брой групи от цяла България. Под всяка обява в група, да вземем за пример Забелязано в Търново, Добрич, Бургас и така нататък има най-малко 3 коментара, съвсем идентични, от няколко фалшив профила, които разясняват във всяка група следното:

▪️ Donka Vasileva

Колебая се сред Лорер и Минчев, само че наложително не би трябвало да забравяме за преференцията, с цел да не станат обърквания.

▪️ Biliana Orlovska

Най - положителният избор! Да гласуваме и то с преференция! За най - положителните - и Минчев и Лорер са безспорни любимци и заслужават нашето доверие!

▪️ Ivan Ivanov

Ако не подкрепим най-достойните Лорер и Минчев, ще се промъкнат тези с купените гласове, всякакви хазартни видове и Денички!

Никола Минчев и Даниел Лорер са и моите любимци!

Ще дам гласа си за най-хубавите претенденти, за мен това са Никола Минчев и Даниел Лорер.

▪️ Петров Е.

И Никола Минчев и Лорер стават за евродепутати, в случай че пък отидат и двамата, още по-добре.

▪️Petra Kamenova

То просто няма различен избор с изключение на тях. Другите са всеобщо, като онази Деница, която въобще не става за европарламента.

...

Това е под безусловно всеки пост. Само фалшив сметки. Ще пусна скрийншоти.

3. Някои от фалшив профилите, които споделят изявленията са основани през 2023 и са споделяли и други изявления на Политическа партия като да вземем за пример митинга против хартиената бюлетина, който събра доста хора на площада. 

4. В други изявления четем: " Понякога преференцията носи изненади, даже лидерът не е предпазен от разбъркване ". Агитира се и да против лидера. А в мненията, както видяхте, се пропагандира и против Деница. Кой остана? Даниел Лорер, за който се пропагандира да се гласоподава с преференция.

5. Ако хипотетично листата е подредена по следния метод:

1. Никола Минчев (ПП)

2. Елисавета Белобрадова (ДБ)

3. Даниел Лорер (ПП)

4. Деница Симеонова (ПП)

5. Настимир (ПП) или Радан (ДСБ)

6. Ицо Хазарта (ПП)

Товага има доста логичност Лорер да се пробва да измести втория в листата (ако е да речем Елисавета Белобрадова от ДБ) по преференции като впрегне цялата мощ на Политическа партия да гласоподава за него, в това число и по подобен низък метод. Защо се пускат мнения и срещу Деница и Ицо Хазарта към този момент не знам. Може би от боязън да не прескочат третия в листата, точно Лорер.

Ако всичко това е правилно, е извънредно долно да пускаш такава пропаганда против личния си съдружен сътрудник и да пишеш отрицателно против хора от личната си партия!

Успех на претендентите в листата, които ще се борят за гласовете на хората без да би трябвало фалшив профили да спамят по групи какъв брой са зле сътрудниците им " всякакви хазартни видове и денички ".

А на тези от Политическа партия, които употребяват такива похвати против съпартийците и съдружните си сътрудници ще кажа - всичко се връща. На 9 юни.

 

 

 

 

Инфо: tribune.bg

 

 

 

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР