Автор: Следвайте Гласове в Крайно време е да действате в

...
Автор: Следвайте Гласове в Крайно време е да действате в
Коментари Харесай

На мнозина им е писнало: Нова голяма кампания за връщане на абсолютния неутралитет на Австрия

Автор:
Следвайте " Гласове " в

" Крайно време е да действате в сходство с желанията на суверена " - по този начин стартират създателите на отворено писмо до федералното държавно управление, в което приканват Австрия да се върне към абсолютния неутралитет. Само за няколко дни тази самодейност към този момент е подписана от 40 000 жители.
Многократна военна изразителност във връзка жестокия спор в Украйна, закани от страна на зеления министър на енергетиката към Русия за едностранно преустановяване на договорите за доставка на газ, както и големи парични дарове за Киев, доставки на гориво за украинските войски - и като чист донор на Европейски Съюз - съфинансиране на скъпите оръжейни доставки за Киев: черно-зеленото федерално държавно управление на Австрия - за разлика от Швейцария - очевидно е взело страна във войната за Донбас.
Министърът на външните работи Александър Шаленберг твърди, че това е по този начин: Неутралитетът на Австрия е " детайл на самоопределяне ". Партньорите на Австрия по Московския меморандум (1955 г.) евентуално виждат нещата по друг метод.

Но от ден на ден австрийски жители желаят също по този начин да се върнат към истински неутралитет: надалеч от глобите на Европейски Съюз, които повече от половината австрийци към този момент поддържат да бъдат прекъснати (проучване на INSA, септември 2022 г.). И да се върнем към посредническата роля на Републиката за преустановяване на огъня, за завръщане на мира в Европа.

Министърът на външните работи Александър Шаленберг в Киев: Австрия ясно се нарежда като покровител на Украйна
Инициативата на блогъра и бизнесмен Гералд Маркел доста добре улавя това главно въодушевление на австрийската душа, против което сега се борят главните медии. В отвореното си писмо до федералното държавно управление деятелите пишат: " Нека като Република Австрия НЕЗАБАВНО да се върнем към непоколебим неутралитет по отношение на ВСИЧКИ страни в спора в Украйна. Като част и разследване от този неутралитет, дано да засилим следената филантропична помощ за цивилното население в засегнатите от войната райони. Нека предоставим Виена като място за осъществяване на интернационална мирна конференция в сходство с десетилетната традиция и да поканим във Виена ВСИЧКИ страни в спора и техните политически водачи. "
Само за няколко дни 39 477 австрийци към този момент са подписали това писмо - ето връзката:

Александър Ван дер Белен назовава австрийците, които се опълчват на глобите на Европейски Съюз, сътрудници на Путин.
Цялото писмо на Инициативата за връщане на неутралността:
Уважаеми дами и господа от австрийското федерално държавно управление!
Събитията от последните няколко седмици доведоха нас, подписалите това писмо, до осъзнаването, че е извънредно важно да Ви предадем, като представители на Република Австрия и на хората, които живеят в Австрия, нашето отношение и разбиране и да Ви призовем да действате в сходство с волята на Вашия суверен.
Войната постоянно е безсмислена. Умирането на младежи поради упоритостите и игрите за власт на политиците е извънредно, отвратително и недопустимо.
За нас, елементарните жители, е невероятно да знаем и да съобразяваме всички аспекти, предпоставки и обстоятелства, всички ние виждаме единствено ужасните последствия от войната сред Русия и нейната съседка Украйна. Но като виновни жители ние виждаме също, че тази война безспорно се употребява и за политико-стратегически ползи.
Западният защитителен съюз НАТО, под управлението на американското държавно управление и с дейната поддръжка на европейските страни, стартира стопански спор посредством налагане на наказания, които надалеч надвишават границите на войната в Украйна. Политиците и медиите ни внушават, че светът е единен в опълчването си на Русия. Увериха ни, че налагането на наказания ще отслаби съветската стопанска система дотам, че войната ще би трябвало да бъде спряна от съветското управление. На нас, жителите, ни беше внушено, че няма опция на налагането на наказания.
Сега, след няколко месеца от налагането на тези наказания, считаме, че е пределно ясно, че НИЩО от това не дава отговор на действителността. Мнозинството от страните отвън Европа не поддържат глобите, наложени от западните страни. Напротив, в Евразия, Африка и някои елементи на Южна Америка се образува ново съзвездие от сили, което намерено се опълчва на западните индустриални страни. Изглежда, че съветската стопанска система надалеч не е претърпяла вредите от глобите, които техните автори са възнамерявали и са ни съобщили. Няма никакви признаци, че глобите могат да спрат безсмислената гибел на младежи в Източна Украйна.
Напротив, ние, жителите, всеки ден ясно усещаме, че НИЕ сме същинските пострадали от икономическите наказания, че НАШАТА национална стопанска система, а оттова и цялата обществена конструкция на нашето общество, са съществено наранени и че в този момент сме изправени пред най-сериозната икономическа рецесия през последните 80 години заради последствията от глобите. Сякаш това развиване на събитията не е задоволително неприятно, ние като загрижени жители би трябвало да осъзнаем, че страните от НАТО също са в същинска серпантина на военна ескалация. Както виждаме, подвига се бойната подготвеност на повече от 300-хилядна натовска армия, западните страни изпращат все по-тежки оръжия в зоната на войната, споровете с Русия към този момент стартират да се зараждат и в други зони на Европа, а скоростта на риторичната и фактическата ескалация ни плаши.
Като дребна страна ние, австрийците, не сме в положение да влияем на дейностите на страните от НАТО. Но можем да предприемем дейности сами и в полза на родината си. Поколението на нашите татковци, майки и баби и дядовци се ангажира с безконечен неутралитет по доста основателни аргументи след ужасите на последната международна война. Неутралитетът се е трансформирал в част от ДНК-то на нашата нация по положителни и рационални аргументи, а преобладаващото болшинство от популацията поддържа запазването на неутралитета на Австрия по положителни и същински аргументи. Ето за какво ние, подписалите това писмо, се усещаме задължени да създадем обществено притежание и да призовем австрийското федерално държавно управление:
Нека като Република Австрия НЕЗАБАВНО да се върнем към непоколебим неутралитет по отношение на ВСИЧКИ страни в спора в Украйна.
Като част и разследване от този неутралитет, дано да засилим следената филантропична помощ за цивилното население в засегнатите от войната райони.
Нека предоставим Виена като място за осъществяване на интернационална мирна конференция в сходство с десетилетните обичаи и да поканим във Виена ВСИЧКИ страни в спора и техните политически водачи.
За да потвърдим доверието си като почтени медиатори - и с цел да предотвратим по-нататъшни вреди за националната ни стопанска система - би трябвало неотложно да се откажем от поддръжката на едностранно наложените наказания от западния защитителен съюз НАТО! Австрия няма място в НАТО, австрийското население не желае участие в този боен съюз и затова няма никаква причина Австрия да поддържа глобите на НАТО против Русия!
Освен това призоваваме австрийското федерално държавно управление да не продължава да поддържа глобите в границите на Европейския съюз, да се разгласи срещу тях, да не взе участие в тях при никакви условия и да поеме самодейност, която цели МИР, преустановяване на огъня и СЪВМЕСТНОСТ на всички нации и страни по света!
Подписалите това писмо категорично декларират:
Това НЕ Е ПАРТИЙНА ПОЛИТИЧЕСКА ИНИЦИАТИВА ИЛИ ДВИЖЕНИЕ. С този апел ние не поддържаме НИКОЯ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ или обособен политик. Ние сме ОТВОРЕНИ за поддръжка от ВСИЧКИ лагери на политическия набор, от всички елементи на гражданското общество и медийната среда. Това писмо е написано ИЗКЛЮЧИТЕЛНО от угриженост за живота и благосъстоянието на хората, които живеят в тази страна Австрия. Ние пазиме мира и свободата. Но не и с цената на заличаване на личното ни битие.
С най-голямо почитание,
Долуподписаните
С подписването на това писмо непринудено поддържам настояванията в него.
 
Източник: 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР