Автор: Ирина Асиова, ФейсбукЗа тези от вас, които сега почват

...
Автор: Ирина Асиова, ФейсбукЗа тези от вас, които сега почват
Коментари Харесай

Манол Пейков заплаши да спре да издава Бойка Асиова заради пост на дъщеря ѝ във Фейсбук

Автор: Ирина Асиова, Facebook

За тези от вас, които в този момент почват сериала… издателство “Жанет 45 ” в лицето на Манол Пейков се разграничи от политическите убеждения на майка ми Бойка Асиова, поради обстоятелството, че споделяла постове на Волгин и други “про-путински глашатаи ”.

Бойка Асиова (вдясно) и Божана Апостолова

На идващия ден майката на Манол Пейков, Божана Апостолова, одобри майка ми в дома си в Пловдив, а издателството семейства на среща с пловдивските читатели във връзка новата й книга “Благ мас ”. Аз, на собствен ред, в пост благодарих на Божана за гостоприемството и показах ясно мнението си по отношение на акта на “разграничаване ” на Пейков. Малко по-късно на персонални известия той ми изпрати заплашително обръщение, че в случай че не смъква поста, ще има последици. Прилагам скрийншот на известието.

И моя отговор до Манол Пейков, който му изпратих на персонални:

Досега стисках зъби поради моята и твоята майка. Не желаех да ги оскърбявам на остарели години след всичко, което построиха дружно. Но в този момент не просто няма да смъква поста си, а ще направя screenshot на твоето известие и ще го постна, с цел да видят всички какъв комичен изнудвач и презрян страхливец си. Щял да приключи връзките си с мен?! Ние в никакъв случай не сме имали връзки, драги. Аз не виждах твоето битие, до оня срамен пост против майка ми. Щял си да прекратиш връзките си с нея? Отношения имат твоята и моята майка, и екипът от изключителни експерти в издателството, които от 20 години обгрижват с голямо почитание и обич гения й. Ти не си чел една дума от майка ми. Ти даже не си чел тези У-Ж-А-С-Н-И репостове на Волгин. Иначе щеше да знаеш, той в действителност е един. С 3 лайка от декември предходната година.

Просто в твоята болна фракция си нямат друга работа с изключение на да дебнат и да рапортуват. Доносническа България! Да споделям ли от кой е прякорът?

А ти тъй като самичък беше изправен пред съда на Праведниците от седмия ден за нелепостите, които беше надрънкал за съветския превод на Господинов и за малоумното присъединяване на Тео Ушев в Московския фестивал и реши, че най-безболезнено ще е да нахраниш разярената навалица с Бойка Асиова. Бе, ти ум имаш ли, бе, Маноле? Да беше отворил профила на Бойка Асиова да видиш “особено рисковите ” постове. Нищо не е трито. Всичко си е там. Срещите с читатели из цялата страна, опашките за подписи, песните на баба ми, рецепта за капама, фотоси на щъркели и цъфнали дръвчета, истории… и грейналите лица на всички тези хора, които я чакат като мил мас. Това е рисковата Facebook дезинформаторка Бойка Асиова.

А в този момент да ти кажа кое в действителност е страшното, позорното, подлото и гнусното! Ние разчитахме на вас, силите на положителното. Аз си драх облеклата на барикадата. Посветих 3 години от живота си, вярвайки, че нещо може да се промени на тая клета територия. Че най-накрая са се намерили едни смели хора с идея, които да се опълчат против силите на злото. Бойка Асиова ли ти е огромното зло, тя ли ти е осквернителят на цивилизационните граници, тя ли си натъпка чекмеджето с кюлчета?

Какво стана с битката против корупцията, какво стана с изчегъртването, къде са ви следствията, разкритията за превзетата страна и чудовищните схеми. Ще ти кажа къде са… В късопишието ти са!

Да си налягаш парцалите, тъй като аз гласувах за твоята партия, с цел да бориш същинското зло. Ти си мой чиновник, ти получаваш заплата от моите пари. И аз не съм те пратила там да ми правиш смехории. Опичай си акъла, бръщолевец, че Бойко ще ви изпраска с 200, до момента в който ми киснеш във Facebook и пускаш колажи на Късопишков. И тогава от тая изпепелена земя и пепел няма да остане!

Ирина Асиова-Диамант

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР