Автор: Евгени ПетровДве силно смущаващи неща след брифинга на премиера

...
Автор: Евгени ПетровДве силно смущаващи неща след брифинга на премиера
Коментари Харесай

Не е Денков човекът, който ще каже дали докладът на ДАНС е манипулативен, а хората, които призовава утре да гласуват масово

Автор: Евгени Петров

Две мощно смущаващи неща след брифинга на премиера Денков.

1/ До този миг всички желаеха да се огласи отчета на ДАНС. Най-настоятелно от Никола Минчев, Кирил Петков и Атанас Ананасов, ГЕРБ излязоха със същия апел, някои сътрудници включително и обвързани с " положителните сили " - също. Защо министър председателят отхвърля? Мотивът, че отчетът е манипулативен е извънредно неудобен. Не министър председателят ще каже какъв е, а хората, от които от които се желае на следващия ден всеобщо да гласоподават.

Този разнобой сред министър председател и подкрепящите го партии в Народното събрание е на ръба на парадокса. Нали желаеме бистрота? Оказва се, че от време на време тя може да е нездравословна?

2/ Не желая да се състезавам по логическо мислене с един прочут академик, само че имам следния проблем. Акад. Денков в опита си да каже, че тази сертификация на машините не е нещо съдбовно, даде доста значим образец - че за парламентарните избори да вземем за пример, машините отивали в чужбина преди сертификацията, тъй като трябвало време да се доставят. Не го допусках, само че в действителност не потвърждава неговата теза, а тъкмо противоположното - узнавам, че машините за чужбина отпътуват без да са тествани? Извинете, само че това е скандално. И още един път демонстрира какви скрити до момента проблеми основава това гласоподаване с машини.

Тая сага с машинното гласоподаване се влачи към този момент десета година. И източи стотина и повече милиона от нашите налози, просто не го усещаме, само че единствено питаме за какво за това, или това нямало пари. Време е тази дивотия да спре!

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР