Автор: Даниела Теофилова Полина Пушкарева или Ниоли, както е известна в

...
Автор: Даниела Теофилова
Полина Пушкарева или Ниоли, както е известна в
Коментари Харесай

Пристрастена към парите: Руска измамница дере кожи в интерне...

Автор: Даниела Теофилова

Полина Пушкарева или Ниоли, както е известна в интернет пространството, има основани десетки подправени профили в обществените мрежи. Мнимата рускиня се показва за мултимилионерка, живееща в Ню Йорк, която е спечелила парите си от присъединяване и продуцирането на няколко холивудски продукции. Измислила е и сърцераздирателна история за детството си, с която да хастари достиженията си. Тя споделя, че е родена в оскъдно семейство в Русия, само че с помощта на постоянството си сега е толкоз сполучлива. Изкачила е всяко едно ходило от бедността към първокласния живот и може да помогне на всеки да сбъдне фантазиите си.

Инстаграм профилът й има милион почитатели, а описанието към него гласи, че е пристрастена към парите. В платформата Тик Ток пък има десетки основани профили с видеа на разнообразни езици.

В Тик Ток акаунта на мнимата звезда, в който се качва наличие на български език, хиляди дребни деца и младежи са възхитени от нея. Коментарите под видеата й демонстрират желанието им да й подражават, да карат скъпи коли, да носят лъскави облекла и непрекъснато да са под светлините на прожекторите. Голяма част от българските инфлуенсъри също се свързват с достиженията на рускинята, като споделят нейни видеа. Скрити под концепцията да носят мотивация на аудиторията, те наподобяват по-скоро като фукане.

Кратка информация в интернет демонстрира, че “успешната актриса ”, която показва живота си като филм, е изпечена измамница. Страницата й в Уикипедия е написана от самата нея, а всички публикации към името й са от нелегитимни уеб сайтове. Демонстрира близко другарство с холивудски звезди, само че фотосите, които качва с тях, са зле съединен фото шоп.

Фалшивият начин на живот, който демонстрира в обществените мрежи, е капан за всички, които желаят да й подражават. Тя основава онлайн курс за бъдещи мултимилионери. Темите, по които преподава лекции са “Как да станем сполучливи ”, “Как да следваме фантазиите си ” и така нататък Сумата, която изисква, с цел да научи всеки искащ на тънкостите в бизнеса, е над 600 $. 

Хората закупили курса “Как да станем сполучливи ” споделят, че са ужасно разочаровани, тъй като всичко било под формата на игра и нямало нищо, което да подсказва професионализъм и познания от страна на мнимата звезда. Те се усещат излъгани и приканват хората да не се лъжат като тях.

В интернет пространството единствено провъзгласената мулти милионерка качва видеа, в които демонстрира екипа си от 150 души, на които постоянно прави скъпи дарове и ги води на първокласни почивки.

Реалността обаче е изцяло друга, защото против Полина има заведено дело от 30 юни 2022 година. Нейният персонален помощник я съди за не погашение на месечното му заплащане за интервал от 3 месеца. Според контракта той е работил за Полина половин година, като заплащането е от 3500 $ за 5-часов работен ден. Твърденията му демонстрират, че той в никакъв случай не е получавал цялостната сума, а е работил непрекъснато. Жертвата упреква холивудската актриса в машинация и за това, че даже тя му е желала пари назаем.

До момента тя не е коментирала тези обвинявания, само че се появяват и още, които демонстрират едно друго лице на мулти милионерката. Момиче, което е разкрило истината зад курсовете й, се е срещнало с гнева й. Мнимата звезда е популяризирала персоналните й данни, до които е имала достъп като нужна информация за записването в курса й. Това нейно възмездие е докарало доста главоболия на жертвата, защото много недоброжелатели са се свързали с нея. Вероятно подтикнати от Полина, те са заплашвали момичето.

Всички тези обвинявания и рискове за измамите на рускинята да излязат нескрито явно не я тормозят, тъй като тя продължава да качва заблуждаващо наличие в обществените мрежи. Експерти в сферата поучават потребителите да не са толкоз наивни и да отсяват деликатно информацията, която доближава до тях.

фотография Instagram
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР