Автор: Bird.bgПреди две седмици публикувахме протоколите от разпитите на тайния

...
Автор: Bird.bgПреди две седмици публикувахме протоколите от разпитите на тайния
Коментари Харесай

Адвокатът на Нотариуса Велимир Атанасов: Сарафов имаше силна връзка с Еврото, който заснемаше секс сцени с магистрати, за да ги изнудва

Автор: Bird.bg

Преди две седмици публикувахме протоколите от разпитите на тайния очевидец по делото против Еврото. Оказа се, че той към този момент не е скришен очевидец. Става дума за адв. Велимир Атанасов, доближен на Нотариуса. Прочетете неговото ревю:

Свидетел с загадка идентичност под номер 24-2:

Познавам Петьо Велков Петров, от няколко години, като по интензивни контакти с него съм имал през последните години. Същото се отнася и за някогашната му брачна половинка Любена Павлова. Запознат съм с метода на деяние на Петров в правосъдната система. Знам, че съшият е построил голям брой връзки с магистрати-прокурори, следователи и съдии, огромна част от които се дължат на взаимозависимост на съответния магистрат от Петров, която се употребява за решение на каузи по метод по който той желае. Зависимостта е няколко типа и нормално е документирана от Петров, посредством звуко и видео записи. В единия случай става въпрос за запис на диалози и срещи във връзка решение на каузи, по противозаконен метод, в различен случай въз основа на снимане на неприлични подиуми със съответната жертва. За да направи последните. Петров обезпечава уместно място вика индивида и най постоянно под въздействие на алкохол, а от време на време и на опиати, принуждава съответния човек, да взе участие, било в интимни актове, било в други унизителни за него подиуми. Не рядко в сцените и интимните актове взе участие и някогашната му брачна половинка Любена Павлова, която е била заставяна срещу волята си и благодарение на наркотични субстанции за това. Части от тези записи, са публикувани в интернет пространството, като очевидно преди този момент са манипулирани или подбрани, че да се разпознава единствено Любена Павлова. Същото Петров прави, като възмездие към нея, по тази причина, че е застанала против него.

Има и случаи при които Петров с помощта на „ репутацията " си, се пробва да изнудва магистрати въпреки, че няма записи за тях. Такъв е случая със арбитър от Софийски градски съд, Петя Крънчева, при който Петров желае да се реши дело по негово предпочитание, като трябваше да й се съобщи, че в случай че не го направи, „ Ще пуска фотосите ", Знам, че това е стигнало до Крънчева, като не ми е известно какво е станало по-късно, имам поради изхода на делото. Не съм наясно, само че допускам, че претекста му за това е чисто финансов. Като подвластни от Петров, мога да посоча съответни лица, главно магистрати, да вземем за пример Емилия Русинова, Божидара Ганева, Илиана Кирилова, за последната той се е хвалил, че персонално я направил градски прокурор. Какво значи " подвластни " съм пояснил при започване на разпита. Има и други, за които не съм напълно сигурен, само че за тях трите съм сигурен.

Това което съответно знам за връзките на Петров и Ганева е, че Петров е получил голяма /чувал съм разнообразни размери/ сума, 500 000 лв., за покачване на обвинявания против Красимир Каменов - Къро, което е следвало да бъде уредено точно посредством прокурор Ганева. Налице е и мощна връзка сред Борислав Сарафов и Петров, като персонално аз не знам тя да е учредена на взаимозависимост по описания метод, а на взаимно осъществявани услуги, от единия към другия. Става въпрос за услуги свързани с решение на каузи, за кариерно развиване на други хора в правосъдната система, двамата са и съседи в комплекс „ Делта Хил ". Двамата работеха извънредно интензивно, по времето когато Сарафов беше началник на Апелативната Специализирана прокуратура.

Като Петров към този момент, юрист поръчваше обвинявания реализирани най-много, посредством СО-СГП, и СП, а след това взимаше пари от обвинените за удобен излаз на делата за тях, което обаче не постоянно се случваше. Това включва решение за покачване на обвиняване и главния инструмент употребен от Петров, беше мярката за неотклонение „ задържане под стража " по отношение на поръчаните лица. Наскоро в извършен с него, диалог по интернет приложение, Петров ми сподели, че доста добре знае, че ще бъде задържан или ще бъде изработен опит за това, само че той щял да трансферира всичко на Любена, и да твърди, че тя била правила всички записи и ги употребила, нещо което сега са случва.

За лицето Кристиян Христов знам и от Петров и от Любена Павлова, че същият е извънредно правилен на Петров и е безусловно негов „ прислужник ". Като извършва това което Петров му каже. Ето за какво на него е трансферирано и сдружението „ Изамет ", и го употребява за физическа кавга, защото той е боксьор. От Петьо Петров знам, че Христов е качил клипове с Любена, в разнообразни уеб сайтове и интернет групи. Тези дейности постоянно са били след експлицитната „ заповед " на Петров. Тези записи не знам къде се съхраняват, Петров е доста внимателен и загадъчен човек. Може даже все още записите да не се съхраняват физически някъде, на „ облак " в интернет пространството. Самото им основаване, записване е ставало със съдействието на Кристиян Христов, посредством особено готова техника. Любена Петрова ми е споделяла, че Петров е закупувал извънредно скъпа техника, да записва, от всевъзможен тип, под формата на писалки, брошки, очила, и информацията се прехвърляла и съхранявала на още веднъж особено закупена за задачата техника, професионална такава. Записите са с извънредно високо качество.

Нямам какво повече да прибавя по случая.

 

 

 

" Пик " разгласява фотосите на Борислав Сарафов с Пепи Еврото в " Осемтте джуджета ", направени със СРС. 

Ето текста на мейла, изпратен до редакцията на ПИК: 

" Приложените фотоси са добити от прилагани СРС по инспекция на КПКОНПИ, обект на която беше Борислав Сарафов.

Поради околните връзки на заместник-главния прокурор Сарафов със заместник-председателя на КПКОНПИ Антон Славчев инспекцията бе спряна по персонално негово разпореждане, а материалите по нея унищожени. 

Място на срещата: гр. София, ул. Шандор Петьофи 55, ресторат “Осемте джуджета ”.

Участници в срещата: Борислав Сарафов, Петьо Петров с прякор “Пепи Еврото ”, неговият брат, съпругите на Петров и Сарафов.

По преписката бяха присъединени данни за още срещи сред лицата, огромна част от които на същата локация... "  

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР