Автономните функции на Tesla вече ще са достъпни за всички

...
Автономните функции на Tesla вече ще са достъпни за всички
Коментари Харесай

Автономните функции на Tesla вече струват по 199 долара на месец

Автономните функционалности на Tesla към този момент ще са налични за всички притежатели на коли от марката, откакто от компанията показаха абонаментен месечен проект, който включва потреблението на усъвършенствания автопилот на марката. До момента това беше алтернатива, която струваше 10 хиляди $ при поръчка на колата от завода, само че това към този момент няма да бъде по този начин.
 Автономните функционалности на Tesla към този момент костват по 199 $ на месец

Всеки който желае да се снабди с самостоятелните функционалности на своята Tesla ще би трябвало да заплати най-малко 99 $, в случай че преди този момент колата е имала поръчан пакет за самостоятелно шофиране или 199 $, в случай че колата не е поръчана с спомагателната екстра. При втория случай би трябвало да се доплатят и 1500 $ за ъпгрейд на компютъра на колата за коли с по-стар хардуер и програмен продукт.

 Автономните функционалности на Tesla към този момент костват по 199 $ на месец

Според Tesla, по този начин никой не се задължава да заплати 10 хиляди $ при поръчване на автомобил, а може да заплаща месечния абонамент, само когато функционалността е нужна. От компанията също по този начин напомнят, че автопилотът не прави автомобила напълно самостоятелен и водача е задължен да следи пътната конюнктура и да предприеме дейности при потребност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР