Автомобилният салон „София 2017”, който се провежда в столицата, осигурява

...
Автомобилният салон „София 2017”, който се провежда в столицата, осигурява
Коментари Харесай

Изложението в София забавлява не само възрастните

Автомобилният салон „ София 2017”, който се организира в столицата, обезпечава занимания освен на хората, пристигнали да видят най-новите модели в света. Техните дребни придружители също няма да скучят в Интер Експо Център, като за тях са планувани огромен брой занимания. Докато татковците им още на врата попълнят анкетната карта, която може да им донесе огромни награди, включително и чисто нов автомобил, децата могат да стартират своето премеждие.
А то включва фотоси с купата на международния шампионат в Moto GP на детска почетна стълбичка за спечелили, неподготвено странствуване, обяд и почивка с кемпер, игра в палатка – гараж за автомобил. Малчуганите могат да се пробват и на пистата за конкуренция с RС колички с дистанционното управление. Има и 2 детски симулатора и специфичен „ айс хокей.


За по-големите е очакван тест-драйв със специфични очила, даващи визия какво е да ръководещ автомобил след приложимост на алкохол. На собствен ред търсачите на мощни чувства могат да посетят зоната на Българската федерация по авто спорт, където видят спортни коли и ще се срещнат с водачи от обособените скоростни дисциплини. На място водачите могат да се снабдят с „ Членска карта “ на СБА и да получат информация за шофьорските курсове, предопределени за деца, преди да са навършили 16 години.
Специално на уверените в своите отлични благоприятни условия зад кормилото гости, е възложен късмет да премерят сили във виртуален пряк дуел и конкуренция с авто първенец в специфичния неподвижен симулатор. Финалът на моторния екшън в границите на автосалона ще бъде в събота – 21 октомври. Тогава на паркинга на магазин МЕТРО ще се организира и последният зрелищен кръг от дрифт шампионата от календара на БФКС.


Всеки ден, всеки дееспособен водач има опцията за тест на peĸopдeн бpoй aвтoмoбили от 41 мapĸи, cpeд ĸoитo Lехuѕ, Меrсеdеѕ-Веnz, Јеер, Јаguаr, Аudі, ВМW, ĸaĸтo и Lаdа. Bъзмoжнocт да се тестват и двуколесните машини дават от Наrlеу-Dаvіdѕоn и Тrіumрh.
Билетите за Автосалон София 2017 костват 10 лева Закупени по електронен път са с 2 лева по-евтини от тези закупени на място (8 лева.) и включват до 2 часа гратис паркиране в буферния паркинг на Метрото. Организаторите оферират и „ Семеен билет “ - за 2-ма възрастни и 2 деца - на стойност 16 лева при закупуване онлайн или 20 лева на каса. Ако планирате да посетите автосалона след 17.00 ч., ще спестите още 2 лв. от цената. Децата под 12 години влизат гратис, от 12 до 16 години заплащат билет от 5 лева (4 лева онлайн), а след 17 часа - 3 лева

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР