Автомобилният производител Ford затвори фабриката си в Чикаго два пъти

...
Автомобилният производител Ford затвори фабриката си в Чикаго два пъти
Коментари Харесай

Ford затвори фабриката си в Чикаго два пъти за 24 часа

Автомобилният производител Ford затвори фабриката си в Чикаго два пъти в границите на едно денонощие, откакто двама чиновници са дали позитивни проби за COVID-19, съобщи CNBC.

Във вторник предприятието е функционирало с спирания, от които са наранени две работни смени, а в сряда следобяд е затворило още веднъж поради дефицит на съставни елементи.

Случай на инфектиран е регистриран и в завода за камиони в Диърборн, щата Мичиган, което също е наложило малко спиране на работния развой. От компанията оповестиха, че тримата болни са помолени да се приберат в домовете си за 14-дневна карантина, а работните им места са били щедро дезинфекцирани.

Ford стартира да отваря фабриките си при започване на месец май, като за задачата вкара стандарти за обществена отдалеченост измежду чиновниците. Най-важното предписание за тях е носенето на авансово подсигурени медицински маски. На входа се прави инспекция на температурата, както и дали облеклото е в сходство с наложените рестрикции. Всички получават маски и термометър за приложимост отвън работните места.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР