Автомобилният пилот Пламен Камбуров си осигури титлата в националния шампионат

...
Автомобилният пилот Пламен Камбуров си осигури титлата в националния шампионат
Коментари Харесай

Пламен Камбуров си осигури титлата на планинско изкачване за 2019 г.

Автомобилният водач Пламен Камбуров си обезпечи купата в националния шампионат по планинско нанагорнище за 2019 година Той завоюва трета победа в пет старта от шампионата, триумфирайки на планинско " Осогово ". Камбуров бе най-бърз и в съботните тренировки. Той бе със своето Мицубиши Лансър IX, защото Шкода Фабия R5, с която кара при започване на шампионата, бе заета за друго съревнование.

" Много съм благополучен от това достижение. Тази година взех решение да се съсредоточа върху планинското нанагорнище и реализирах превъзходен триумф. Единственият проблем по време на надпреварата бе жегата. Не помня да ми е било толкоз горещо по време на конкуренция! Условията обаче са идентични за всички и в последна сметка завоювах ", разяснява двукратният първенец на затворен маршрут.

Той добави, че организацията на планинско " Осогово " бе чудесна и уикендът мина умерено, без никакви произшествия. Пилотът не е прецизирал напълно програмата си до края годината. Заедно с екипа си ще реши дали ще взе участие в други съревнования.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР