Автомобилният концерн Fiat Chrysler (FCA) съвсем скоро може да се

...
Автомобилният концерн Fiat Chrysler (FCA) съвсем скоро може да се
Коментари Харесай

Fiat Chrysler обмисля оферти за придобиване от Great Wall и собственика на Volvo

Автомобилният тръст Fiat Chrysler (FCA) напълно скоро може да се окаже идващият, който ще попадне в ръцете на китайски вложители, написа Automotive News.

Серджо Марконе, основен изпълнителен шеф, на няколко пъти удостовери, че има предпочитание компанията да бъде добита. Но измежду европейските и американските автомобилни производители няма никакъв интерес към марките Fiat, Chrysler, Jeep, Dodge и Ram. И единственият вид е взор на изток.

По неофициална информация предложения са подали компании като Guangzhou, Geely (производител на Volvo, Lotus и британските таксита), Dongfeng и познатите в България Great Wall.

FCA и Guangzhou към този момент си партнират в Китай, а Geely от много време демонстрира интерес към всевъзможни европейски марки. Мениджъри от някои от фирмите, без да се прецизира кои тъкмо, към този момент са се срещали с сътрудниците си от Fiat Chrysler.

За момента очевидно нито една от офертите не е задоволително огромна, разяснява Automotive News.

Китайските автомобилни производители обезверено се пробват да пробият на северноамериканския пазар. И откакто доста усъвършенстваха качеството, може би в този момент единственият останал проблем пред тях е инфраструктура. А FCA може да помогне с това. Тя има 162 завода по света и над 2 600 шоурума единствено в Съединени американски щати.

Според информацията вероятно обединение ще включи марките Fiat, Chrysler, Jeep, Dodge и Ram, само че не и Alfa Romeo, Lancia и Maserati.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР