Автомобилните спортни клубове ФЛАТ-АУТ и Шумен Аутоспорт организират съвместно трети

...
Автомобилните спортни клубове ФЛАТ-АУТ и Шумен Аутоспорт организират съвместно трети
Коментари Харесай

FW: 3-ти кръг от Националния шампионат по планинско изкачване - посветен на Тодор Славов

Автомобилните спортни клубове " ФЛАТ-АУТ " и " Шумен Аутоспорт " провеждат взаимно трети кръг от националния шампионат по Планинско нанагорнище - " Тодор Славов ".

Надпреварата носи името на именития рали водач Тодор Славов, отдал живота си на автомобилния спорт. Датите са 9-ти и 10-ти септември, а мястото на събитието – емблематичната рали права " Алажда манастир ", сред к. к. Златни пясъци и кв. Виница.

Церемониалният старт на надпреварата ще бъде даден на 09.09.2023 година, от 12:00 часа, пред хотел " Адмирал " в к. к. Златни пясъци. В 14:00 ч. стартират подготвителните маншове, в които ще се включат всички декларирани участници, с цел да тестват опциите си и да настроят по подобаващ метод своите машини. В неделя (10.09.2023 г.) от 10:30 часа ще започва и същинското съревнование, в три манша, след което ще станат ясни спечелилите в първото издание на планинско нанагорнище " Тодор Славов ".

Организаторите от АСК " ФЛАТ-АУТ " са обезпечили опция за феновете на високите скорости, които не могат да участват на място, да следят конкуренцията онлайн в YouTube и Фейсбук.

За спомагателна информация посетете формалния уеб страница на събитието:
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР