Автомобилните фанатици често мечтаят да имат персонализиран регистрационен номер -

...
Автомобилните фанатици често мечтаят да имат персонализиран регистрационен номер -
Коментари Харесай

Шофьорите с орлови очи забелязват груба илюзия с регистрационния номер, скрита в обикновената гледка

Автомобилните фанатици постоянно мечтаят да имат персонализиран регистрационен номер - само че един водач остави хората в невъзможност с изобретателния си избор на числа.

Забавният водач стана вирусен в обществените медии, откакто ловко прикриха доста груба дума в регистрационния си номер - и евентуално ще се взирате в нея с епохи, пробвайки се да разберете какво е това.

Снимката е оповестена във Фейсбук и е направена на паркинг в търговски център в Пърт. На пръв взор номерът не значи безусловно нищо. Просто наподобява като твоето общоприетоо предложение. Но при по-внимателно вглеждане ще забележите много безсрамно известие.

Комбинацията от „ 370HSSV “ наподобява изцяло почтена, нали? Но когато го погледнете с главата надолу, ще откриете, че в действителност написа „ дупка “, оставяйки хората в нервност.

След като най-сетне го получиха, коментаторите нарекоха чинията „ безусловно смешна “, „ впечатляващо “ и „ брилянтно “, съгласно Daily Mail. Някои признаха, че са се затруднявали да го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР