Автомобилната компания Ford започва да реализира своята нова производствена програма

...
Автомобилната компания Ford започва да реализира своята нова производствена програма
Коментари Харесай

Ford спира производството на Focus в САЩ до дни

Автомобилната компания Ford стартира да осъществя своята нова индустриална стратегия в Съединени американски щати. Тя се основава на лансирането само на камиони и SUV коли, до момента в който производството на огромна част от останалите модели на Ford в Съединени американски щати ще бъде прекъснато, написа НовиниБГ.


Автомобилният колос ще задържи в Щатите само Mustang и нова версия на Focus Active, основана на неотдавна показаното четвърто потомство на хечбека. Когато Ford разгласи фрапантния си проект да понижи значително продуктовата си линия в Северна Америка, не даде информация къде ще продължат да се създават останалите модели, само че разумната им дестинация е Китай.

Производството на Focus на американския пазар ще завърши още идващия месец, до момента в който последният американски Taurus ще излезе от завода през март 2019 година. Няколко месеца по-късно, през май, Fiesta ще последва тяхната орис. Засега Ford Fusion няма да бъде свалян от продуктовата линия.

Първите коли Ford Focus Active ще бъдат импортирани от Китай в средата на 2019 година.

Причината за тази радикална смяна е търсенето на от ден на ден SUV модели в целия свят и в частност в Съединени американски щати. Автомобилната компания генерира сериозна загуба от Fusion, Focus, и Fiesta.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР