Автомобилите тип седан са на почит в Китай и Русия,

...
Автомобилите тип седан са на почит в Китай и Русия,
Коментари Харесай

5 седана, които няма да видите никога

Автомобилите вид седан са на респект в Китай и Русия, да вземем за пример, само че бяха необятно публикувани и в Европа. Днес обаче на Стария континент от ден на ден се постановат колите вид хечбек и SUV, а привилегията да вършат същински седани остана единствено за премиум марките BMW, Audi и Mercedes-Benz и по-конкретно за техните флагмани. Сега ще ви покажем образно по какъв начин биха изглеждали седани, направени от други премиум марки. За страдание или пък не, сходни действителни коли най-вероятно няма да забележим в никакъв случай.

Mini


Появата на Mini с пет порти, както и тази на BMW с предно предаване станаха мотив за доста размишления по тематиката за Mini седан. Още повече, че Китай, който е основен пазар за баварците избира коли вид седан. Към момента обаче от производителя няма признаци за сходно извращение.

Range Rover


Неотдавна от компанията обявиха, че с интерес преглеждат опцията за изработката на седан с нараснала проходимост и да създадат конкуренция на Volvo S60 Cross Country. Впоследствие обаче от Range Rover се отхвърлиха от концепцията. Дизайнерът Силва Клебер обаче ни демонстрира по какъв начин би изглеждал подобен седан.

Ferrari


В историята на Ferrari има два седана - 456 GT Venice и концептуалният Pinin от 1980 година. Те обаче не се възприемат от публиката и по този начин и не стават всеобщи. Що се отнася до по-новите Ferrari-та, то съгласно художника X-Tomi Ferrari FF умерено може да се трансформира и в седан.

Porsche


При появяването на първото потомство Panamera, мнозина допуснаха, че рано или късно ще бъде пусната и трансформация седан, която да се опълчи на A8, 7er и S-Klasse. От Porsche обаче нямат никакво желание да вършат седан. Те насочиха напъните си към спортно комби въз основата на Panamera.

Bugatti


В довоенния интервал компанията има няколко седана, само че след Войната няма нито един. Пет прототипа на EB112, както и концепцията 16С Galibier на процедура бяха хечбекове сходни на Panamera. От марката нееднократно са заявявали, че изобщо не са се замисляли за Bugatti седан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР