Автомобилите, които няма да доживеят до 2025 год. и отиват

...
Автомобилите, които няма да доживеят до 2025 год. и отиват
Коментари Харесай

Автомобилите, които няма да доживеят до 2025 год. и отиват в историята

Автомобилите, които няма да доживеят до 2025 год. и отиват в историята. Превозните средства, модели на 2025 година, към този момент си проправят път към дилърите. Съществуват обаче и такива, които няма да съумеят да видят новата година.

Съдбата на част от тях е известна от дълго време. Остарялата гама на Nissan се нуждае от главно възобновяване, като GT-R и пикапът Titan ще бъдат спрени след тази година, а Altima и Versa ще ги последват идната година. Отиват си обаче и други емблематични модели като Bugatti Chiron и Chevrolet Camaro.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Автомобилите, които няма да доживеят до 2025 год. и отиват в историята 27.06.24 11:59 Българска социалистическа партия: Настояваме държавното управление да приготви ясна тактика за развиване на връзките с РСМ 27.06.24 11:52 Осминафиналите на УЕФА Евро 2024 към този момент са ясни 27.06.24 11:33 Управителя на Българска народна банка: Политически са аргументите за отлагането на влизането на България в еврозоната 27.06.24 11:18 Responsible Statecraft: Продължаването на войната в Украйна е флирт с нуклеарна злополука 27.06.24 11:16

Гамата Quadrifolio на Alfa Romeo в този си тип си отива. Компанията стопира производството на Giulia Quadrifoglio с бензинов мотор след 2024 година.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Мощният SUV с 510 конски сили няма да се задържи на конвейера, защото компанията се отдалечава от моторите с вътрешно горене към продуктивност, захранвана от акумулатори.

Bugatti Chiron

Новия Tourbillon бележи края на Chiron. Хиперколата имаше извънредно сполучлив осемгодишен живот, родил десетки модификаци, както и международен връх за оптималната скорост от 490 км/ч.

Chevrolet Camaro

Chevy „ умъртви “ четирицилиндровото Camaro. От сцената ще слезе цялото семейство. Последният модел от шесто потомство в действителност беше създаден през декември 2023 година, като това беше ZL1 1LE с ръчна скоростна кутия.

Chevrolet Malibu

Chevrolet към момента създава Malibu до 2024 година. Настоящият модел се задържа в Съединени американски щати съвсем девет години.

Ford Escape

Това беше 25-ият най-продаван автомобил в Съединени американски щати през 2023 година с над 140 000 бройки. Неговото произвеждане ще бъде прекратено преди края на годината.

Jaguar F-Type

Преживявайки 10 години и няколко итерации, една от най-впечатляващите спортни коли на английската марка публично е изчезнала, защото компанията минава към електрификация през идващите няколко години.

Maserati Ghibli

След 11 години на пазара, това потомство на Maserati Ghibli ще бъде спряно за 2025 година Тъй като Maserati се придвижва повече към електрификация, остарелият Ghibli ще бъде сменен в бъдеще от модел с електрическо или хибридно задвижване.

Mitsubishi Mirage

Хечбекът и седанът Mitsubishi Mirage ще слязат от конвейера в края на 2024 година С начална цена от 17 955 $, петвратият модел към момента е една от най-евтините коли в Съединени американски щати. Бавната продуктивност и остарялата платформа обаче го вършат сложен за продажба.

Mini Clubman

Новата и усъвършенствана гама на Mini няма да включва симпатичния Clubman. Технически към момента можете да се закупи подобен през 2024 година, като марката предложи версия Final Edition, която излиза в стеснен тираж.

Nissan GT-R

Nissan публично ще приключи производството на GT-R за Северна Америка през октомври, като се чака по-късно същото да се случи и за пазара в Япония. Марката изпраща своя обичан състезателен автомобил с две специфични облицовки – Skyline Edition и Takumi Edition

Nissan Titan

Друг дълготраен модел на Nissan, който няма да стигне до 2025 година Въпреки че пикапите се радват на голям интерес на някои огромни пазари, Nissan продаде по-малко от 20 000 бройки от Titan през 2023 година, тъй че той няма да се задържи още дълго.

Porsche 718 Boxster / Cayman 

Porsche 718 Boxster и Cayman не дават отговор на Общия правилник за сигурност на Европейския съюз, който включва киберсигурността и това значи, че те не могат да се продават на територията на общността след юли 2024.

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX е мъртъв, а мястото му заема нов RHO. Това значи, че камионът със 717 конски сили няма да се предлага в Съединени американски щати след тази година. Купувачите към момента могат да се снабдят с актуалната версия на пикапа, която коства близо 100 000 $.

Volvo S60

Volvo е друга марка, която минава към електрификация и с това нейното задвижвано с ДВГ S60 слиза от сцената. S60 дебютира през 2000 година, а третото потомство на първокласния седан излезе през 2019 година Volvo ще пренасочи производството си към новия електрически триредов SUV – EX90.

Източник: automedia

Още вести четете в: Бизнес За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР