„Автомобилен салон София 2017” ще пише история, не само със

...
„Автомобилен салон София 2017” ще пише история, не само със
Коментари Харесай

До автосалона с метро, на връщане с чисто нов автомобил

„ Автомобилен салон София 2017” ще написа история, освен със поръчката да бъде най-големият за последните 25 години. Това е единствено основата, върху която в „ Интер Експо Център” ще дефилират над 300 автомобила на 40 международни марки. Повече от 50 министър председатели и софтуерни новости, 65 фирми-изложители и над 14 000 кв. м. изложбена повърхност ще показват най-хубавото от промишлеността за 2017-та.

Автосалонът, който ще отвори порти от 14-ти до 22-ри октомври в София, ще отговори на новата потребителска просвета с всеки подробност от организацията на ревюто. Дори в колата за огромната премия на експото. В този интервал ревюто ще е отворено за гости от 10 до 20 ч.

Цените също са доста атрактивни. Инвалиди и деца под 12-годишна възраст ще влизат гратис. Цената за възпитаници (12-16 години) е 5 лева, а цената на възрастни – 10 лева Срещу 20 лева ще може да влезе цялото семейство (2 възрастни + 2 деца). Цената на билетите след 17 ч. стават 6 лева за възрастни и 3 лева за възпитаници. Това са цени на касата на IEC. Ако бъдат закупени онлайн, билетите са малко по-евтини.

През тази година един късметлия ще има опцията самичък да избере сред 12 превъзходни автомобила и да си тръгне с един от тях. Цените им стартират от 24 500 и стигат до 46 500 лева 12-те оферти на производителите са: Citroen C3 Aircross Feel Pure Tech 110, Seat Leon 5D PA, Honda Civic Hatchback 1,0 Comfort MT, Suzuki Vitara, Ford Kuga, Lada Vesta, Volkswagen Golf, SsangYong Tivoli 4x4 6AT, Nissan Qashqai, Peugeot 3008, Toyota Aygo, Skoda Octavia.

Всеки, който попълни анкетна карта и е навършил 18 години, ще има късмет за този страховит избор. В шоурума на обичаната марка също можете да попълните анкета. За спомагателна информация влезте в формалния уебсайт на ревюто.

Останалите изненади са нощувки в първокласни хотели, ваучери за гориво, съвременен мобилен телефон, фен-карта от кино „ Арена “ и още доста награди.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Четете още:

Коктейл празненство с Kia (джин) Stonic (тест драйв)

Това е Toyota Century, по-скучна е и от лимузината „ Кортеж” на Путин

Koenigsegg е по-бърз от Bugatti Chiron в ускорението до 400 км/ч
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР