Автомобилът с украинска регистрация е предизвикал пътния инцидент от снощи,

...
Автомобилът с украинска регистрация е предизвикал пътния инцидент от снощи,
Коментари Харесай

Украинец е предизвикал катастрофата край Хаинбоаз, отнела живота на четирима

Автомобилът с украинска регистрация е провокирал пътния случай от нощес, при който починаха четирима души в Прохода на Републиката – Хаинбоаз.

След осъществен оглед на местопроизшествието излиза наяве, че непознатият жител е навлязъл в насрещното придвижване. Последвал е преден удар с идващия автомобил, в който пътуват баба, дядо и двамата им внуци. И четиримата изгубиха живота си. Загиналият мъж е на 57 години, дамата на 52, а двете деца на 5 и 15 години.

Главен контрольор Димитър Димитров изясни в ефира на bTV, че произшествието настава към 18:35 сред град Николаево и село Пчелиново. В разследване на удара автомобилът, в който е пътувал българското семейство, излиза от пътното платно и се самозапалва.

Запалилият се автомобил е бил с газова уредба, само че Димитров разясни, че резултатите от експертизата ще покажат аргументите за запалването.

Украинецът е получил контузии на гърдите и десния крайник. Пробите за алкохол и опиати са дали негативен резултат. Взета е и кръвна проба, като резултатите занапред се чакат. Той е арестуван за период от 24 часа. Очаква се от прокуратурата да му издигнат обвиняване. Заради злополуката придвижването в прохода беше прекратено. В региона постоянно се случват пътнотранспортни катастрофи. Освен това в снощния случай пътят беше влажен поради проливни дъждове.

Проходът на Републиката - Хаинбоаз е отворен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР