Автомобилът, с който се предполага, че е отвлечен 25-годишният син

...
Автомобилът, с който се предполага, че е отвлечен 25-годишният син
Коментари Харесай

Валентин Радев: Автомобилът, с който вероятно е отвлечен Адриан, е открит опожарен

Автомобилът, с който се допуска, че е похитен 25-годишният наследник на притежателя на „ Софавто”, е открит опожарен наоколо до Герман, удостовери пред bTV министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

По първична информация става въпрос за автомобил „ Шкода”.

Радев разясни, че сега се открива дали в действителност това е автомобилът, с който е осъществено закононарушението.

От свои източници bTV научи, че автомобилът е бил разпален още преди Тони Златков, бащата на Адриан, да подаде сигнал за изгубването му.

Според нашите източници е допустимо похитителите да са инсценирали полицейска акция или злополука, като по този метод да са извели Адриан от персоналния му автомобил – скица, позната и от други проведени незаконни групи, свързани с отвличания.

След като автомобилът е бил разпален, евентуално похитителите са се трансферирали на друго транспортно средство и са избягали.

Вътрешният министър отхвърли да даде повече информация по случая, защото в случай че отговори на нашите въпроси, похитителите ще схванат до каква степен е следствието.

По мотив разпилените долари, които репортерът на bTV Росен Цветков откри разпилени по пътя до Герман, Радев още веднъж удостовери формалната версия на Министерство на вътрешните работи – подправените банкноти са кино атрибут.

„ До момента нямаме информация да е желан откуп, нито дали похитителите са се свързали със фамилията на Адриан”, разяснява още вътрешният министър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР