Автомобил се врязва в автобусна спирка в Йерусалим. 6-годишно дете

...
Автомобил се врязва в автобусна спирка в Йерусалим. 6-годишно дете
Коментари Харесай

Двама загинали и шестима ранени при терористичен акт в Йерусалим


Автомобил се врязва в автобусна спирка в Йерусалим. 6-годишно дете и 20-годишно момче са починали, а други шестима са били ранени. Израелските управляващи преглеждат случая като терористичен акт, а водачът е погубен от полицията, заяви „ Джерусалем пост “.

Инцидентът е станал в Източен Йерусалим. Според очевидци на автобусната спирка, в която се е блъснал автомобилът, е имало няколко фамилии. Двама от шестимата ранени са в сериозно положение. Според вестник " Джерусалем пост " нападателят е мъж на име Хосеин Карака, 31-годишен гражданин на квартал Исавия.

" Терористът беше обезвреден и премахнат на място. За следващ път се сблъскваме с тежък случай, при който са ранени почтени хора - брутално нахлуване против цивилни жители, чакащи на автобусна спирка в петък следобяд ", съобщи пред вестника чиновник на израелските служби за незабавна помощ.

На 27 януари незнаен мъж простреля седем души на изхода на синагога в Източен Йерусалим. Трима бяха ранени. Нападателят бе погубен, до момента в който се пробва да избяга. Нападението е оповестено за терористична офанзива. Израелската полиция е задържала 42 души в границите на следствието. На идващия ден 13-годишно момче откри огън в арабския квартал Силван в Ерусалим. Двама души бяха ранени, а стрелецът бе обезвреден от полицията.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР