Автомобил се вряза в множество хора в Берлин днес малко

...
Автомобил се вряза в множество хора в Берлин днес малко
Коментари Харесай

Кола се вряза в хора в Берлин, много ранени

Автомобил се вряза в голям брой хора в Берлин през днешния ден малко преди обяд. Един човек почина, а доста са ранени. По данни на пожарната - близо 30, съгласно полицията 8.

Трагедията стана до площад „ Брайтшайдплац “, където през 2016 година терорист се вряза с камион в коледния базар и умъртви 16 души. Дали в този момент също става дума за атентат или злополука - полицията към момента няма данни.

Автомобилът ненадейно се е качил на тротоара на улица Таунцийщрасе и е карал през хората там. Един човек е умрял на място. Първоначално бе обявено и за 30 ранени, само че точният им брой към момента се прецизира.

Колата се е врязала във витрина на магазин и там е спряла. Шофьорът е задържан още на мястото на случая. Десетки коли за спешна помощ дойдоха в тази част на Западен Берлин. Очевидци оповестяват, че някои от ранените получават здравна помощ непосредствено на място.

„ Към този миг не знаем дали водачът преднамерено е минал през хората или става дума за случай “, заяви представителят на полицията Тило Каблиц.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР