Автомобил се е врязал в Спешното отделение на медицински център

...
Автомобил се е врязал в Спешното отделение на медицински център
Коментари Харесай

Кола се вряза в Спешно отделение в Тексас, има загинал и ранени

Автомобил се е врязал в Спешното поделение на медицински център в Остин. Според основния доктор на лечебното заведение човек е умрял, а минимум петима души са били ранени , заяви Си Ен Ен.

Един човек в автомобила е бил изваден от злополуката, станала към 17:30 ч. локално време, и му е било направено изкуствено дишане, само че е умрял на място, съгласно Тайър Смит от пожарната работа в Остин. Главният доктор на болничното заведение Питър Де Йанг съобщи, че водачът е индивидът, който е умрял .

Четирима потърпевши са превозени до други лечебни заведения, в това число един възрастен и едно дете, които са в сериозно положение. Капитан Криста Стедман от службата за незабавна здравна помощ на окръг Остин-Травис съобщи, че детето в сериозно положение е с животозастрашаващи пострадвания, до момента в който пострадванията на възрастния са евентуално животозастрашаващи.

Един пациент е признат в медицинския център " Сейнт Дейвид Норт Остин ", където злополуката е станала във фоайето на Спешното поделение, сподели Де Йанг.

По-рано чиновници на EMS от окръг Остин-Травис оповестиха в обява във Фейсбук, че минимум 11 души са били ранени след злополуката.

Осем пациенти, които са били в болничното заведение и не са потърпевши при автомобилната злополука, също са били трансферирани в други лечебни заведения, сподели Де Йанг.

" Няма опасност за обществото. Въз основа на предварителната информация и детайлностите, събрани все още, този случай не наподобява да е съзнателно действие " , съобщи полицията в Остин в обществените мрежи след злополуката.

Стивън Хюз бил в болничното заведение и чакал брачната половинка си да излезе от операционната зала, когато чул мощен гърмеж. Миг по-късно Хюз схваща, че автомобил се е врязал в Спешното поделение.

" Първоначално помислих, че е детонация. След това чух писъци и видях дима, който излизаше от входа на Спешното поделение " , сподели Хюз. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР