Автомобил не е спрял за полицейска проверка, наложило се да

...
Автомобил не е спрял за полицейска проверка, наложило се да
Коментари Харесай

Зрелищна полицейска демонстрация край Гребната база

Автомобил не е спрял за полицейска инспекция, наложило се да бъде преследван и наложително е спрян с железна лента с шипове. Зрелищната полицейска проява направиха пловдивските служители на реда по време на практическо образование на чиновници от охранителна полиция за тактически дейности при инспекция на МПС. Обучението се организира в двора на бранш " Специализирани полицейски сили " на Гребната база, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Тренировката е част от образование на полицейските чиновници в цялата страна в границите на пълномощията им при инспекция на лица, пространства и коли, персонален обиск и задържане на лица, обясни началникът на отдел " Охранителна полиция " комисар Костадин Костов. Миналата седмица е било теоретичното образование, а през актуалната се организира практическото. Всички полицейски чиновници от всички посоки, в това число от Икономическа полиция, ще би трябвало да минат подготовката. 

В рамките на демонстрацията бяха разиграни няколко обстановки при която полицейски наряд от двама души прави инспекция на автомобил в градски условия. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР