Автомобил Хюндай Санта Фе“, собственост на инспектора от Детска педагогическа

...
Автомобил Хюндай Санта Фе“, собственост на инспектора от Детска педагогическа
Коментари Харесай

Откриха смазан автомобил – собственост на полицейски инспектор

Автомобил „ Хюндай Санта Фе “, благосъстоятелност на инспектора от Детска педагогическа стая от Второ ПУ в Благоевград Спас Радичев, бе открита паднала на ж. п релсите край Симитли. Автомобилът на първо време се блъснал в мантинелата в региона на бензиностанция „ Петрол “, след което е паднал на линията.

Интересното в тази ситуация е, че водачът е напуснал мястото на произшествието и в полицията настояват, че той е непостоянен.

Инцидентът е станал към 03. 00 часа във вечерта на полицейския купон по случай Професионалния празник на Министерство на вътрешните работи.

Тържеството на служителите на реда се организира в известно заведение в парк Бачиново. Инспекторът е бил на банкета, дали по-късно се е качил порядъчно пиян в колата си и е потеглил за Симитли не можем да твърдим, заради неналичието на публична информация по тематиката.

Коментарите са всевъзможни, само че чакаме от полицията да отговорят дали инспекторът е бил зад кормилото или някой различен е карал персоналния му автомобил. Все още ли не е открит лидерът или не се оповестява съзнателно името му. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Заглавната фотография на новината е илюстративна.


Инфо: glasnews

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР