Автомобил е обиколил половин София без знанието на собственика си

...
Автомобил е обиколил половин София без знанието на собственика си
Коментари Харесай

Столичен абсурд: Автомобил обикаля София с „паяк“ 10 дни, собственикът го търси

Автомобил е обиколил половин София без знанието на притежателя си в продължение на 10 дни. Колата е била разхождана с „ паяк “ без знанието на притежателя си, макар че има заплатен абонамент за синя зона в централна част на столицата, където е била оставена от притежателя ѝ. За този неуместен случай описа притежателят на колата пред Нова телевизия.

„ Имам заплатен 2-годишен абонамент, който ми разрешава да паркирам в синя зона в центъра на София. Свикнал съм да ми местят колата поради разнообразни събития. Тръгвам като бездомна хрътка да си диря колата, лишава ми час, два да диря. В този ден обаче не я намирам.

За 10 години това се е случвало повече от 20 пъти, само че този път нещата бяха по-сложни “, изясни пострадалият Огнян Антонов.

„ Казаха ми, че е била поставена скоба и по-късно „ паякът ” я е оставял някъде, където нямам право да спирам. При всяко последващо преместване не съм бил осведомен, а от Центъра за градска подвижност ми имат данните. Наложи се да платя санкция от 126 лева за погрешно паркирано “, изясни Антонов.

„ Екскурзията “ на транспортното средство завършила в наказателния паркинг в кв. „ Подуяне ", откъдето го посъветвали да си потърси правата е да подаде тъжба.

Потърпевшият подал тъжба в ЦГМ, откъдето му споделили „ да не се занимава с нелепости “.

„ Обясниха ми, че жалбата ми няма смисъл, тъй като имало хиляди такива случаи и ще очаквам ”, добави той. От ЦГМ споделиха за NOVA, че ще създадат цялостна инспекция на случая и в случай че се откри нарушаване, му бъдат възобновени парите по фактурата.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР