Автомат и 400 патрона конфискуваха полицаи в от къщата на

...
Автомат и 400 патрона конфискуваха полицаи в от къщата на
Коментари Харесай

Конфискуваха автомат и 400 патрона от Слави Бинев в Димитровград, пратиха го в психиатрия

Автомат и 400 патрона конфискуваха служители на реда в от къщата на 64-годишния Слави Бинев, оповестяват от ОДМВР-Хасково.

Бинев, който е съименник и братовчед на някогашния евродепутат Слави Бинев, бил арестуван за 24 часа в четвъртък, откакто се противопоставил на полицейско предписание, написа за случката " Хасковска Марица ".

Служителите на реда отишли да извършат инспекция у Бинев, откакто негови съкварталци се оплакали в районното, че той ги тормозел и заплашвал. За денонощие 64-годишният димитровградчанин бил откаран в хасковския арест, тъй като в димитровградския сега се прави ремонт
свързани новини6598на 04.03.20169985на 11.08.2016
След приключването на 24-часовото задържане Бинев бил откаран и настанен за прегледи и експертизи в в квартал “Болярово “.

Преди 12 години Слави Бинев отново беше арестуван. Това стана, откакто в неговия квартал “Черноконево “ се бяха вдигнали на митинг против тормоз от него. Поводът беше, че отвлякъл 41-годишен мъж, на който рязал фалангите на пръстите.

По случая на Бинев бе привикан и в Районния съд в Димитровград. На влизане в палатата той измъкна брадва от чантата си и я съобщи на защитата. Тогава Темида също го прати в боляроовската психиатрия за 3-месечно амбулаторно лекуване.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР