Автокражбите в София продължават, а потърпевши собственици на луксозни коли

...
Автокражбите в София продължават, а потърпевши собственици на луксозни коли
Коментари Харесай

Собственици на луксозни коли алармират за нова схема за кражби на автомобили в София

Автокражбите в София не престават, а пострадали притежатели на първокласни коли сигнализират, че крадците работят по нова скица, предава.

Малко са обаче хората, които алармират за нелегално отнетата кола, защото колите са застраховани, а кражбите отиват в рубрика " неразкрити ". Жертва на такова посягане направи лично изследване, откакто откраднаха колата му струваща близо 200 000 лева

" Нямам информация от полицията, като се изключи че се работи по случая. Имах медицински проблем, който постановяваше да организира лекуване в София. Отседнах в хотел в " Драгалевци ", споделя пострадалият Пламен Стойков пред малкия екран.

Паркингът, на който оставил скъпата си кола, бил публичен.

" Останах малко отчаян от дежурните на 112. След като се обадих, ме попитаха дали колата не е вдигната от репатрак. Казах им, че колата се е намирала сред 10 други. Имаше камера на паркинга ", спомня си още мъжът.

И изяснява, че е попаднал на информация в интернет, съгласно която колите се крадат само че нов способ, наименуван " куфар ".

" Прихваща се сигнала на ключа и се препраща към друго устройство и с него отключва колата ", споделя пострадалият Пламен Стойков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР