Автокрадецът Даниел Димитров, известен като Данчо Релето от бандата за

...
Автокрадецът Даниел Димитров, известен като Данчо Релето от бандата за
Коментари Харесай

Арестуваха Данчо Релето от „Наглите“ за кражба на скъп автомобил

Автокрадецът Даниел Димитров, прочут като Данчо Релето от бандата за отвличания „ Наглите “ и негов приятел с прозвището Бербера са арестувани при спецакция в столицата тази заран.

Релето и Бербера са откраднали безценен автомобил, само че са арестувани преди го съумеят да го препродадат.

Днес към 5:30 ч. при интервенция на бранш „ Автокражби “- Столична дирекция на вътрешните работи те са арестувани дружно с колата, открадната от кв. „ Младост “.

Автомобилът е вкаран в гараж в „ Надежда “, с цел да бъде тестван, преди да бъде препродаден. Той е работен гараж, нает с неистинен номера. Двамата задържани са измежду престъпния контингент в региона на автокражбите, следени са дълго време от полицията. Единият е на 48 година, другият на 46 година Първият с 8 полицейски регистрации, неосъждан, другият има 28 полицейски регистрации и е осъждан. Провиненитята им са главно за закононарушения против собствеността, само че има и такава против личността, съобщи Петър Петров, шеф на отдел „ Криминална полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи.

Те са арестувани 20-30 минути след кражбата. Автомобилът не е бил в гараж, а навън пространство пред блок. Според полицията няма данни за ОПГ.

Данчо Релето получи 18-години затвор за присъединяване в бандата на „ Наглите “, само че излезе предварително на независимост на 17 декември 2021 година с решение на Софийски градски съд.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР