Автобусната фирма „Цветина-Мездра“ откри туристическия сезон с началото на Великденските

...
Автобусната фирма „Цветина-Мездра“ откри туристическия сезон с началото на Великденските
Коментари Харесай

Цветина-Мездра откри сезона, автобусите на фирмата вече пътуват в чужбина /снимки/

Автобусната компания „ Цветина-Мездра “ откри туристическия сезон с началото на Великденските празници, научи организация BulNews.
Стартът на упования с неспокойствие от всички топъл сезон бе даден на 30 април с три нови и супермодерни рейса.
„ Надяваме се на един добър сезон за всички, изпълнен с доста туристически дестинации и незабравими преживявания за клиентите ни “, сподели притежателят Цветан Тодоров.
„ Цветина-Мездра” е водач в региона на автобусния превоз и желан сътрудник от голям брой тур операторски компании, общини, предприятия и учебни заведения. Фирмата прави автобусни транспорти в страната и чужбина. От сдружението са се погрижили да обезпечат удобен превоз на проведени екскурзии и почивки на разнообразни туристически организации.
Освен това по отношение на COVID-19 компанията е инсталирала в рейсовете си система от филтри "HISPACOLD " за филтриране на въздуха от бактерии, вируси, неприятни миризми, алергени и плесени. В същото време поддържа естественото съответствие на О2 вътре в салона. Като спомагателна мярка се употребява и UV лампа в интервала на отмора на рейсовете и озонатор.



Инвестицията единствено за един рейс е в размер на 1800 лева, само че все пак упоритостите на притежателя - Цветан Тодоров, са последователно модерната пречистваща система да бъде внедрена в целия автопарк на компанията, с цел да бъде обезпечена оптималната сигурност на клиентите в изискванията на пандемия.
С новите продобивки сдружението от Мездра се утвърждава като едно от водещите в региона на автобусните транспорти в страната и чужбина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР