Автобусна компания предлага пътувания из Обединеното кралство само за £2.

...
Автобусна компания предлага пътувания из Обединеното кралство само за £2.
Коментари Харесай

Фирма за автобусни превози намалява цените за пътувания през страната през Обединеното кралство с билети от £2 в посока

Автобусна компания предлага пътувания из Обединеното кралство единствено за £2. FlixBus – един от най-големите оператори на рейсове в Европа с обширна мрежа в целия континент – има договорка, годна до 21 април за пътувания, направени до 12 май.

Само за £2, както и за резервация от £1 такса, можете да предприемете пътешестване през огромни елементи от страната, което ви разрешава да изследвате Обединеното кралство по на ниска цена и екологичен метод.

Нови услуги до летище Манчестър от Стоук-он-Трент и Бирмингам, както и градове в Уелс, в това число Кардиф, Суонзи и Нюпорт до летище Бристол, са включени в промоцията. Също по този начин ново за 2024 година е прибавянето на Inverness, Aviemore и Pitlochry към шотландската мрежа, с връзки от £2 за услуги, започващи на 25 април.

Последните допълнения към мрежата, в това число чисто Ню Йорк, Лийдс и маршрутът на Манчестър също ще се възползва от предлаганите билети за £2. FlixBus предизвиква хората да намерят „ повече живот в действителния живот “ със своята мрежа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР