Автобусите, трамваите и метрото в Берлин няма да се движат

...
Автобусите, трамваите и метрото в Берлин няма да се движат
Коментари Харесай

МВнР предупреждава: Стачка парализира градския транспорт в Берлин в петък

А втобусите, трамваите и метрото в Берлин няма да се движат в петък, 2 февруари, от 03:00 до 10:00 часа, поради общонационална стачка. За това предизвестяват от Ситуационния център към Министерството на външните работи (МВнР) на България, базирайки се на информация на интернет страницата на публичния превоз в Берлин BVG.

Възможно е да се следят разстройства в графика на градския превоз в границите на няколко часа след края на стачните дейности, оповестиха от Министерство на външните работи. 

Незасегнати от стачните дейности ще бъдат транспортните линии на BVG Muva и всички фериботи (F10, F11, F12). Гражданите могат да се осведомят за другите линии, които остават в придвижване и кои линии ще се движат с лимитирани услуги на интернет страницата на публичния превоз: .

При нужда от подпомагане, българските жители в Федерална република Германия, могат да се обръщат към българското дипломатическо посланичество в Берлин, на следният номер: Тел.: +49 30 201 0922;, както и на телефонен номер за неотложни случаи в извънработно време: +49 172 888 10 56. Сигнали може да се подават и на имейл адреса на Консулската работа към Посолството:.

Консулско подпомагане може да бъде получено и от Генералното консулство на Република България в Мюнхен, на следните телефонни номера: +49 89 171 176 14; +49 89 171 176 15, както и на имейл адрес:.

Стотици полети в четвъртък бяха анулирани в Германия поради еднодневната стачка на чиновниците по сигурността на 11 летища в страната, съобщи ДПА. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР