Автобусът внезапно се е появил в насрещното платно и е

...
Автобусът внезапно се е появил в насрещното платно и е
Коментари Харесай

Прокурор за катастрофата: Автобусът се е появил в насрещното платно

Автобусът ненадейно се е появил в насрещното платно и е предизвикал злополуката край село Микре. Това сподели на брифинг окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков по отношение на тежкия пътен случай край ловешкото село Микре, при който 9 души починаха.

„ Ударът е сред товарен автомобил и пътнически рейс, не микробус. В него са се возили 26 индивида от Съюза на слепите в България. Всички са от региона на Перник и покрайнините, които са били на екскурзия до Дряново. В днешния ден са се прибирали от Дряново към Перник. Каква е повода за злополуката на този стадий не можем да кажем, защото вървят първите процесуално-следствени дейности, прави се оглед ", разяснява Вълков. По думите му дали ще има виновност в някой, ще може да се каже на един по-късен стадий.

„ Фактът е, че рейсът е навлязъл в насрещното платно на товарния автомобил. Каква е повода за навлизането на рейса, на този стадий не можем да кажем. Всичко е допустимо. По първичните пояснения, дадени от водача на товарния автомобил, рейсът ненадейно се е появил в насрещното платно ", сподели още Валентин Вълков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР