Автобусът на македонската агенция Беса Транс, който катастрофира в България,

...
Автобусът на македонската агенция Беса Транс, който катастрофира в България,
Коментари Харесай

Катастрофиралият автобус на „Беса транс“ преминал македонските граници 135 пъти

Автобусът на македонската организация " Беса Транс ", който катастрофира в България, е минал границите на Северна Македония 135 пъти през предходната и тази година, оповестява македонският вестник

Установено е, че през 2020 година рейсът е влизал и излизал през границата 22 пъти, а през 2021 година е минал държавната граница 113 пъти, дадоха отговор от Министерство на вътрешните работи на " Курир ".

Броят на прекосяванията е по-голям, защото това са данните единствено за две години, отбелязва " Курир ".

Същевременно от министерството на превоза и известията оповестиха, че изгорелият рейс не е регистриран в елекронната система и надлежно не е имал лиценз, употребявал е лиценза на различен рейс, благосъстоятелност на компанията.

Министерството показва, че " Беса Транс " е правила злупотреби с лицензите и с това умишлено е нарушавала закона за пътническия транспорт, предадоха македонските медии.

Офисите на организацията са затворени и никой не дава отговор на телефоните. Държавният инспекторат на превоза /ДИТ/ през вчерашния ден се опитал, само че не съумял да направи изключителна инспекционна инспекция, съобщи за МИА шефът на ДИТ Руфат Хусеини.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР