Автобусът минава по точно определен маршрут и ако направим така

...
Автобусът минава по точно определен маршрут и ако направим така
Коментари Харесай

Ако такситата влязат в буслентите, ще се затрудни трафикът, категоричен е инж. Петко Драгнев

Автобусът минава по тъкмо избран маршрут и в случай че създадем тъй че да не може да се движат по график рейсовете, тогава се обезсмисля всичко, акцентира шефът на Бургасбус

Искането на бургаските таксиметрови водачи да им разрешат да се движат в бус лентите не получи поддръжка от публичния транспортьор. От години бакшишите в Бургас упорстват да карат при преференциални условия, само че всички отстъпки, които им дават до момента, демонстрират единствено едно - че те злоупотребяват.

Общоизвестен факт е, че част от стоянките до Северния плаж в Бургас, да вземем за пример, през летните месеци се заемат от таксиметрови водачи, които отиват на плаж и зарязват автомобила си, без да се постанова да търсят места или да заплащат синя зона.

Те стопират и по джобовете на спирките, с което пречат на рейсовете. 

" Пречат на рейса, те изчакват да се освободи платното за придвижване от таксито. Има и възрастни хора, които употребяват таксита, те не могат бързо да ги освободят. Буслента има на околовръстното, до " Меден рудник " - там не виждам таксито какво ще прави в буслентата. По бул. " Демокрация " там в действителност са пуснати всички рейсове, както и междуградските. Ако едно такси влезе там и желае някой от него да слезе, рейсът не може да го заобиколи. В последна сметка са дали опция всеки да си избира превоза. Предимството на таксито е, че бяга от трасетата на рейса, т.е. може да мине по други направления, да стигне до дома на клиента. Автобусът минава по тъкмо избран маршрут и в случай че създадем тъй че да не може да се движат по график рейсовете, тогава се обезсмисля всичко. Ще удовлетворим желанието на 10 таксиметрови водачи или на 1000 пасажери, а всички,които употребяват градския превоз ще са затормозени ", сподели пред БНР Бургас шефът на Бургасбус инж. Петко Драгнев.

Друго искане на таксиметровия отрасъл е обезпечаване на по-подходящ достъп до автогарата, само че и това не е уместно, съгласно Драгнев. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР