Автобус със 51 пътници, пътуващ по линията Варна-Одрин, се запали

...
Автобус със 51 пътници, пътуващ по линията Варна-Одрин, се запали
Коментари Харесай

Автобус с 51 пътници се запали край Бургас

Автобус със 51 пасажери, пътуващ по линията Варна-Одрин, се възпламени и изгоря нощес край бургаското село Маринка.

Автобусът, благосъстоятелност на хасковската компания " Тони 2004 ", горящ малко преди 19 часа, а водачът съумял бързо да изтегля пасажерите, измежду които не е имало деца.

Пострадали и ранени при пожара няма, само че огънят унищожил огромна част от покупките на пасажерите, които били на пазар в южната ни съседка.

„ Нищо, пламък и готово, възпламеняват се. Автобусът е от 2005 година, относително нов за рейс. Всичко е механически изправно. Кой ще те пусне в чужбина, в случай че не е изправен. Според мен повода е техническа. Сега ще кажат хората, аз не мога да кажа ", споделя Любо Миланов, лидерът на рейса.

„ Много бързо реагира водача, благодарим му доста.Човека видя в последния миг, каза- бягайте, рейса гори, отвори вратите и ние изскочихме, боси, голи, без якета.Това е, значимото, че се спасихме ", споделя Назик

„ Да благодарим на кмета на прилежащото село и на Маринка на кмета, отвориха, микробус осигуриха, да ни придвижат, за което сме признателни ", споделя различен пострадал.

Веднага след случая пасажерите били настанени на топло в кметството на село Маринка, до идването на различен рейс, с който отпътуваха за Варна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР