Автобус с работници се обърна в Русенско.Инцидентът е станал около

...
Автобус с работници се обърна в Русенско.Инцидентът е станал около
Коментари Харесай

Работник от катастрофиралия автобус: Долу-горе всички сме добре

Автобус с служащи се обърна в Русенско.

Инцидентът е станал към 6:30 часа на пътя Русе-Кубрат, наоколо до Ново село. Пътят е затворен, а колите се пренасочват през обходен маршрут

В рейса са пътували 20-ина души, които са се прибирали след нощна промяна в „ Линамар “ край Русе.

„ Пътят сутринта беше замръзнал лекичко, водачът карал постепенно, блъснал се в мантинелата, захапал гумата и го завъртял рейса. През предното стъкло излезли и през люка, счупили са стъклото и люка “, изясни Азми Азмиев, началник превоз на компанията, предава

На място са изпратени две коли за спешна помощ, пожарна и полиция. Шестима души – две дами и четирима мъже, са откарани в болница. Единият от потърпевшите е с черепно-мозъчна контузия, останалите са с по-леки пострадвания.

„ Не сме очаквали, ние се връщаме от работа, всеки си почива, задремал, не сме очаквали. Добре съм, малко ръката ме боли “, споделя един от потърпевшите Пламен Николов.

Още двама от служащите, които са се почувствали зле след случая, са отишли за обзор в болничното заведение. Близки на ранените чакаха информация за положението им.

Пътят ще остане затворен до идването на кран, който да вдигне рейса. Пробата на лидера за алкохол е негативна, аргументите се обясняват. От АПИ обявиха за Русе Медиа, че пътят е бил обработен от машина към 6 часа. Работниците, които не са потърпевши, са откарани с различен превоз по домовете си в Кубрат.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР