Автобус, пътуващ по линията Силистра - София, и ТИР в

...
Автобус, пътуващ по линията Силистра - София, и ТИР в
Коментари Харесай

Трима ранени след челен сблъсък между автобус и ТИР край Силистра

Автобус, пътуващ по линията Силистра - София, и ТИР в посока Силистра са се на разклона на селата Коларово и Зафирово, оповестиха от полицията.

Трима са ранените и са ориентирани към лечебно заведение. Шофьорът на тежкотоварния камион е 48-годишен. 36-годишният лидер на рейса е със строшен крайник, а по първични данни други двама пасажери – мъж и жена, са по-леко потърпевши.

Сигналът за е бил получен в 05.45 часа. На мястото на произшествието са екипи на полицията и пожарната. Извършва се оглед и се чака профилирана техника, която да издърпа транспортните средства и да освободи пътя.

Движението е прекратено. Създаден е обходен маршрут през селата Ситово, Босна, Суходол, Сокол и Зафирово.
Две „ БМВ “-та се сблъскаха при разминаване, няма потърпевши
Два леки автомобила БМВ се сблъскаха при разминаване тази заран край Благоевград, няма потърпевши, съобщи кореспондентът на БГНЕС. У...

На този стадий се счита, че неприятни метеорологични условия и непочистен път са аргументите, довели до произшествието, прецизира БНР.

Снежната завивка в Силистренско е 2-3 сантиметра. На места в региона на Тутракан обаче доближава и до 10 см.

Не се чака усложняване на ситуацията, защото температурите на въздуха се покачват.

От 04.00 часа сутринта е излязла техника в община Дулово, с цел да разчиства пътната мрежа. Всички машини са по места е открила инспекция и чистят по авансово избраните направления.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР